0

Bad Boys for Life este un film de acţiune regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah după un scenariu scris de Chris Bremner, Peter Craig şi Joe Carnahan.

Din distribuţie fac parte: Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Núñez, Kate del Castillo, Nicky Jam şi Joe Pantoliano.

Am văzut Bad Boys for Life la T Imax, Afi Cotroceni. La 17 ani de la evenimentele din ultimul film, Marcus Burnett se bucură de un moment special din viaţa sa, naşterea nepotului său, şi îi spune amicului său, Mike Lowrey, că se retrage pentru a duce o viaţă liniştită alături de familie.

În acest timp, evadează de la închisoarea din Mexic – Isabel Aretas, o femeie diabolică, care face parte de trecutul lui Mike. Ea îl trimite pe fiul ei într-o misiune sângeroasă: să recupereze cartelul şi să îl ucidă pe Mike Lowrey.

Pe măsură ce mai mulţi membri ai departamentului de poliţie din Miami sunt atacaţi, Mike şi Marcus trebuie să ajungă la un acord, având în vedere că Marcus doreşte să se pensioneze, iar Mike este mai hotărât ca niciodată să demonstreze că este pregătit să îi prindă răufăcători.

Bad Boys for Life este violent şi sângeros. Atât personajele pozitive, cât şi cele negative, sunt în egală măsură dispuse să facă orice pentru a lupta pentru scopurile lor. Miza este mare. Isabel Aretas vrea să se răzbune pe oamenii care i-au ucis soţul şi care au condamnat-o la ani grei de închisoare, în timp ce Mike doreşte să afle cine se află în spatele atacurilor, fiind în stare de orice.

Will Smith şi Martin Lawrence sunt la fel de carismatici şi îmbină amuzamentul şi cascadoriile spectaculoase pentru a aduce pe marile ecrane o peliculă de acţiune cu multă violenţă.

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

Scenariul este plin de clişee, însă are câteva răsturnări de situaţie care s-ar putea să vă surprindă. Efectele speciale și cascadoriile condimentează din plin acțiunea.

Adil El Arbi și Bilall Fallah asigură regia producției, după un scenariu semnat de Joe Carnahan, Peter Craig și Chris Bremmer, pornind de la personajele lui George Gallo. Distribuția îi mai include pe Joe Pantoliano, Vanessa Hudgens, Kate del Castillo, Paola Nuňez, Alexander Ludwig, Charles Melton, Jacob Scipio, Nicky Jam și DJ Khaled.

Coloana sonoră a lui Lorne Balfe este completată de noul single “RITMO (Bad Boys for Life)”, interpretat de Black Eyed Peas și J Balvin.

Distribuit de IntercomFilm, Bad Boys for Life a ajuns în cinematografe vineri, 17 ianuarie 2020. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata