În “Toy Story 4” Woody și Buzz vor căuta un vechi prieten

0

Săptămâna aceasta au fost publicate lucruri interesante despre animația “Toy Story 4”. Woody și Bo Peep vor trăi o poveste de dragoste, însă pentru ca acest lucru să fie posibil, Woody trebuie mai întâi să o găsească pe Bo Peep, nu-i așa?

CinemaBlend a anunțat recent că, în “Toy Story 4”, Woody și Buzz vor pleca să o caute pe Bo Peep. Povestea este aparent inspirată de Nancy, soția regizorului John Lasseter. Lasseter a anunțat că noua animație prezintă povestea de dragoste dintre Woody și Bo Peep.

Și chiar dacă nu ne sunt oferite mai multe informații, știm ce se va întâmpla în “Toy Story 4”. Iar acest lucru nu ne surprinde deoarece în “Toy Story 3” aflăm că ea a fost printre jucăriile care au părăsit camera lui Andy undeva între evenimentele din “Toy Story 2” și “Toy Story 3”.

44 - 1

În realitate, Bo Peep (Annie Potts) nu este o jucărie, ci o componentă din lampa surorii lui Andy, Molly. Însă ea ne-a fost prezentată împreună cu jucăriile lui Andy și a părut să aibă o afecțiune specială pentru Woody (Tom Hanks). Și el avea sentimente pentru ea deoarece s-a întristat atunci când numele lui Bo a fost menționat la începutul animației “Toy Story 3”. Împreună cu Etch și Wheezy, Bo Peep a fost printre jucăriile care au plecat la un nou proprietar. Nu știm exact ce s-a întâmplat cu ea și nici unde este.

Se pare că în “Toy Story 4” Bo Peep și Woody se vor întâlni și vor avea povestea lor.

Disney și Pixar au anunțat că Randy Newman, celebrul compozitor, se alătură producției.

“Toy Story 4” este regizat de John Lasseter, produs de Galyn Susman, iar scenariul este semnat de Rashida Jones și Will McCormack. Animația va ajunge în cinematografe pe 16 iunie 2017.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata