“Logan Lucky”, cursa norocului

Logan Lucky: Cursa norocului - din 29 septembrie 2017 la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment

0

Logan Lucky” este un film regizat de Steven Soderbergh după un scenariu scris de Rebecca Blunt.

Din distribuţie fac parte: Channing Tatum, Adam Driver, Riley Keough, Daniel Craig, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank, Katherine Waterston şi Sebastian Stan.

Am văzut “Logan Lucky” joi la Grand Cinema Băneasa. Acum patru ani, Steven Soderberg a anunţat că se retrage din industria cinematografică, însă se pare că s-a răzgândit. Din 2013, regizorul a continuat să producă şi să regizeze proiecte pentru micul ecran, iar, acum, în 2017 lansează o nouă peliculă pe marele ecran. Este vorba de “Logan Lucky”, o comedie care ne spune povestea fraţilor Logan, urmăriţi în permanenţă de ghinion.

Familia Logan este cunoscută în oraşul natal din Carolina de Nord pentru numeroasele ei eşecuri. Când Jimmy Logan (Channing Tatum), unul din cei trei fraţi Logan ghinionişti, îşi pierde locul de muncă, el ajunge să fie de acord cu fratele său, Clyde (Adam Driver), că asupra familiei lor a fost aruncat un blestem. Cu toate acestea, mereu optimistul familiei, Jimmy ajunge repede să privească concedierea ca pe o şansă de a face ceva extraordinar. Aşadar, se hotărăşte să jefuiască o bancă.

Cursa NASCAR se apropie, iar Jimmy descoperă că vechea mină duce direct la un loc subteran unde sunt depozitaţi foarte mulţi bani, mai exact un seif care se află chiar sub pistă. Tot ceea ce trebuie să facă este să găsească un expert pentru a îi ajuta, iar acea persoană este un deţinut, Joe Bang (Daniel Craig). Planul este unul cât se poate de elaborat: trebuie să îl scoată pe Joe din închisoare pentru câteva ore, să ducă explozibil în seiful de sub pistă, să strângă banii, să îi scoată de acolo şi să îl ducă pe deţinut înapoi la închisoare. Uşor, nu?

Nu uita sa citesti

Fast X

Related Posts

Filmul pune accentul pe eşecurile Loganilor. Jimmy a fost un fotbalist foarte talentat în liceu şi avea toate şansele să îşi facă o carieră, dar un accident la picior i-a curmat visul, iar Clyde şi-a pierdut mâna cu ceva timp în urmă. Jefuirea băncii pare a fi soluţia ideală pentru a scăpa de ghinionul care înconjoară de ani de zile familia Logan.

Rebecca Blunt, la debutul ca scenaristă, conturează foarte bine fiecare personaj. Jimmy organizează jaful, dar îl putem vedea şi în rolul de tată implicat în creşterea fetiţei sale. Momentele dintre tată şi fiică sunt unele din cele mai bine realizate din peliculă. Adam Driver se descurcă foarte bine în rolul lui Clyde, un barman cu o singură mână care nu ezită în a-şi scoate proteza atunci când este jignit de o celebritate excentrică.

Riley Keough se descurcă excelent în rolul lui Mellie, sora fraţilor Logan. Katie Holmes o interpretează pe fosta soţie a lui Jimmy, Hilary Swank este o agentă FBI care îi suspectează pe fraţi. Daniel Craig îl lasă în urmă pe James Bond şi îl vedem într-un rol cu totul nou, Joe Bang, un deţinut blond şi plin de tatuaje.

Distribuit de Vertical Entertainment, “Logan Lucky” a ajuns în cinematografe vineri, 29 septembrie 2017. Vizionare plăcută!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata