MovieMAG, un magazin online de filme

0

                Având în vedere că eu sunt un pasionat de filme şi jocuri video zilele acestea am avut plăcuta supriză să descopăr un nou magazin online foarte bine structurat, unde găseşti toate informaţiile de care ai nevoie şi trailer pentru fiecare film. Am fost plăcut surprins să aud că la ei pe site apar prima dată noutăţile. Filmele, animațiile și documentarele au prețuri atractive. Eu unul spre exemplu când îmi cumpăr un film, caut ca prețul să fie cât mai mic posibil.

sponge

                Pentru comenzile peste 100 de lei, transportul este gratuit. În rest, taxele de livrare sunt de 10 lei, atât în București, cât și în restul țării. Livrările se fac în termen de 24-72 de ore și sunt expediate prin Fan Courier.

                În cazul în care nu sunteți mulțumiți de ce ați cumpărat, aveți dreptul să returnați produsul/ produsele cumpărate, dar totul se va face pe cheltuiala clientului. Nu se vor percepe penalități și nu vi se va cere un motiv.

                Mi-am comandat de la ei Dawn of the planets of the apes 3D, pentru că acest produs are cel mai mic preț. În plus, prin cumpărarea acestui produs am primit 11 puncte de loialitate. Un punct are valoare de 20 bani. Astfel am achiziționat 2,2 lei.  Cu cât cumpăr mai multe produse de la ei, cu atât strâng mai multe puncte, astfel acumulez reduceri la viitoarele produse pe care le cumpăr. Eu sunt fan înrăit filme, așa că-mi cumpăr la greu filme, în special filme 3D. 🙂

dawn

                La fiecare film în parte scrie punctajul. Să vă dau 3 exemple cum se calculează punctajul:

Nu uita sa citesti
  1. dacă un produs costă 119,9 lei, achiziționați 11 puncte
  2. dacă un produs costă 79,9 lei, achiziționați 7 puncte
  3. dacă un produs costă 52,9 lei, achiziționați 5 puncte
  4. și așa mai departe…

                În cazul în care aveți o nelămurire cu vreun film, puteți să citiți recenzia lui la noi pe site. Astfel poate vă veți convinge să-l achizionați.

starfilme

                Mai este ceva de știut?!

                Moviemag.ro are pagină de facebook. Pagina este tot timpul updatată cu ultimele noutăți și în plus, au loc concursuri. În cazul în care vă înscrieți, aveți șansa să câștigați premii!!!

concurs

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar