Rogue One: O poveste Star Wars pe Blu-ray şi DVD

0

Rogue One: O poveste Star Wars a primit 2 nominalizări la Oscar pentru: cele mai bune efecte vizuale și cel mai bun mixaj sunet..

Rogue One începe cu 34 de ani înainte de Star Wars VII: Trezirea Forței și cu aproximativ două decenii după ce tiranicul împărat Palpatine preia puterea în Star Wars III: Răzbunarea Sith. Imediat după întemeierea Imperiului Galactic, o trupă de combatanți rebeli aflați în derivă conduși de Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, se unesc pentru a îndeplini o misiune disperată: să fure planurile pentru Steaua Morții înainte ca acestea să fie puse în aplicare în slujba întăririi puterii Împăratului. Steaua Morții este amenințarea prin care Împăratul Palpatine ține sub „papuc” sistemele solare care încep să se ridice împotriva lui.

Titlul originalROGUE ONE: A STAR WARS STORY

Titlul în limba română: ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS

Regia: Gareth Edwards

Gen: aventură

Distribuție: Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Jiang Wen, Forest Whitaker

Distribuitor: ProVideo: www.facebook.com/Provideo.ro

Site achiziționare filme: www.provideo.ro

Format disponibil:

Rogue One: O poveste Star Wars (Rogue One: A Star Wars story) va fi disponibil din 18 aprilie în toate magazinele de specialitate din țară în format Blu-ray și DVD.

Trailer subtitrat:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata