De ce Harrison Ford refuză să vorbească despre “Star Wars: The Force Awakens”

0

Harrison Ford a apărut în emisiunea lui Jimmy Kimmel Live și a recunoscut să nu are voie să dezvăluie informații despre noul film din celebra franciză, dar a precizat că nu ar fi spus mai multe despre film chiar dacă nu ar fi existat această clauză în contract. În opinia sa, fanii trebuie să descopere singuri “Star Wars: The Force Awakens”.

Ce vreți să vă spun? Și de ce ați vrea să vă spun ceva ? Vreau ca publicul să descopere singur filmul. Nu vreau ca el să știe nimic dinainte.

Fanii nu sunt singurii entuziasmați de noul film. Actorul așteaptă și el cu nerăbdare lansarea mondială a mult așteptatului “Star Wars: The Force Awakens”. Ford a declarat că noul sequel va surprinde fanii francizei.

Un alt motiv pentru care actorul vrea să păstreze totul secret este că, în opinia sa, filmul este extraordinar. El amintește de ceilalți membri ai distribuției – Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver și Oscar Isaac – care formează o echipă extraordinară și numește contribuția acestora ca fiind “fantastică”. Mai mult decât atât, actorul asigură fanii că nu vor fi dezamăgiți de film.

Acțiunea din “Star Wars: The Force Awakens” are loc la aproximativ 30 de ani de la evenimentele din “Return of the Jedi”. Va avea loc o nouă aventură intergalactică – pe care o puteți vedea în cinematografele din țară începând cu 18 decembrie 2015.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata