Star Wars: The Last Jedi, primul trailer subtitrat și dublat

A apărut trailer-ul pentru noul film Star Wars: The Last Jedi

Sursa: a.dilcdn.com
0

Noul trailer pentru Ultimul Jedi din Star Wars a apărut. Disney l-a difuzat, în premieră, în noaptea de luni spre marţi, într-o pauză publicitară, în timpul seriei televizate Monday Night Football.

Ce se întâmplă în noul trailer al filmului din franciza Star Wars?

Fanii o regăsesc pe Rey, care se antrenează în ritm alert alături de Luke Skywalker, pe planeta Ahch-To. Luke îi mărturiseşte că nu a mai văzut o astfel de putere decât o singură dată, dar nu l-a speriat deloc. Acum, însă, situaţia este schimbată, iar puterea lui Rey îl face să se teamă. Se presupune că acesta vorbeşte despre Kylo Ren, care apare şi el în trailer. Persoanjul negativ este înfăţişat în timp ce îşi pilotează nava, ezitând câteva clipe înainte de a prăbuşi nava Rezistenţei, în care se află mama lui – rol interpretat de regretata Carrie Fisher.

Poe şi Finn apar şi ei în peisaj, ducând în continuare lupta împotriva Primului Ordin, atât în spaţiu, cât şi pe Pământ.

Trailer-ul se încheie cu o scenă chinuitoare pentru protagonista noilor filme Star Wars. Rey apare torturată de ÎnaintLiderul Suprem Snoke, ceându-i lui Kylo Ren să îi arate “locul ei în toate astea“.

Înainte de lansarea trailer-ului Star Wars: The Last Jedi, fanii s-au putut bucura de posterul noii pelicule.

Star Wars The Last Jedi

The Last Jedi  este al 8-lea film din franciza principală a Star Wars, a cărui acţiune de desfăşoară în continuarea celei din The Force Awakens (apărut în 2015). Cel din urmă film a reuşit să resusciteze interesul fanilor în ceea ce priveşte franciza, lăsând totodată fanii cu sufletul la gură, chiar dacă personajele principale au fost lăsate în situaţii neprevăzute.

La sfârşitul peliculei The Force Awakens, Rey, personaj interpretat de actriţa Daisy Ridley, îl întâlneşte, în sfârşit, pe Luke Skywalker (interpretat de Mark Hamill). Contrar aparenţelor, Luke ar putea să nu fie erou salvator pe care Rey îl aşteaptă cu atâtea nerăbdare, notează The Verge.

Star Wars: The Last Jedi va avea premiera în cinematografe în acest an, pe 15 decembrie, putând fi urmărit în avanpremieră începând cu 14 decembrie.

Trailer subtitrat:

Trailer dublat:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata