Fani Prison Break, Fox ne pregătește o surpriză!!!

0

Cei de la Tvline.com ne anunță că postul de televziune Fox lucrează la o continuare pentru serialul Prison Break. Se pare că se poartă continuările serialelor celebre gen: Twin Peaks, Dosarele X şi eroii. Prison Break a rulat şi la noi pe canalele de televiziune PRO TV şi PRO CINEMA. Probabil mai sunt pasionați care își doresc acest serial la colecție… Poate cu această ocazie cei de la ODEON FILM îl vor reedita și îl vom găsi în magazine la un preț mai mic. Prison Break a rulat pe canalul Fox între anii 2005 și 2009, iar cei 2 actori din rolurile principale, Wentworth Miller şi Dominic Purcell, vor să readucă la viață povestea pentru încă un sezon.

Detaliile sunt puține, dar dacă reuninea se va produce, serialul va fi în ideea serialului de anul trecut 24: Live Another Day. Astfel, Prison Break va avea 12 episoade.

La începutul acestui an, Miller, care s-a reunit cu „fratele” Purcell pentru serialul CW The Flash, a declarat că sunt dispuși să revină într-un spin-off al serialului în cazul în care scenariul va fi interesant. Co președintele Fox, Gary Newman, a confirmat în ianuarie că Prison Break va fi „seria de evenimente perfectă”, dar a adăugat că nu sunt planuri pentru a readuce banda de proscriși din Fox River din nou împreună.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar