Geena Davis vrea să se întoarcă în “Beetlejuice 2”

0

Geena Davis numește “Beetlejuice” unul din filmele sale preferate, însă a declarat că nimeni nu a contactat-o pentru sequel.

“Beetlejuice 2” este în lucru, deși Warner Bros. nu a anunțat o dată de lansare a acestui sequel. În interviurile din ultimii doi ani, actorii Michael Keaton și Winona Ryder, precum și regizorul Tim Burton, au confirmat că se vor întoarce în noul film. Dar încă nu știm nimic despre restul distribuției din “Beetlejuice”.

Geena Davis a interpretat-o pe fantoma Barbara Maitland, care împreună cu soțul său decedat trebuie să își scape locuința de niște musafiri nepoftiți.

Într-un interviu acordat pentru ETOnline, actrița a declarat că i-ar plăcea să joace în sequel alături de colegii săi.

Am aflat că se lucrează la un sequel. Nimeni nu mi-a vorbit despre acest lucru. Mi-ar plăcea să revin! A fost unul din filmele mele preferate. Dar probabil că fantomele nu îmbătrânesc și se împlinesc aproape 30 de ani de la primul film. Bineînțeles, nu am îmbătrânit, dar cred că Alec Baldwin a îmbătrânit, probabil.

Alec Baldwin l-a interpretat pe soțul Barbarei – Adam Maitland. Din câte știm, nici actorul nu a fost contactat să revină. Însă Geena Davis ne aduce o întrebare interesantă. Vor accepta fanii că aceste fantome au îmbătrânit? Sau este posibil să primească un machiaj digital pentru a ascunde acest lucru? Nu pare imposibil. Atâta timp cât ajută povestea.

Geena Davis a avut numeroase roluri importante în timpul carierei sale, printre care – Thelma în “Thelma & Louise” și Dottie Hinson în “A League of Their Own”. Barbara din “Beetlejuice” este un personaj îndrăgit de fanii filmului.

Seth Grahame-Smith se ocupă de scenariul filmului “Beetlejuice 2” și a confirmat că povestea din sequel are loc în prezent. Filmările pentru noul film nu vor începe în acest an și s-ar putea să nu aibă loc nici în 2016. Grahame-Smith a lăsat de înțeles că s-ar putea să înceapă până la finalul lui 2015, dar Tim Burton lucrează încă la “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar