Proiect fara nume a lui Ed Helms la ABC

0

Ed Helms , „The Daily Show” și „The Office” va fi producator executiv  al unui proiect fara titlu pentru ABC. Potrivit The Hollywood Reporter, Helms va lucra cu scenaristul de comedie Mike Arnold, care a scris câteva episoade pentru comedia animata „Archer.”

Ca „The Office”, serialul va fii o comedie single-camera.

Seria va prezenta o poveste a unui pește mare într-un iaz mic. O femeie avocat de oras mare cu unele probleme, se adapteaza la noua ei viață după mutarea într-un oraș mic. Tatal lui Helm a fost un avocat, astfel încât este posibil ca o parte din materialul show-ului poate fi din experiența lui, sau din poveștile spuse de tatal lui.

Nu există nici un cuvânt încă pe dacă Helms va avea un rol pe ecran în cadrul proiectului. Având în vedere rolul principal este de sex feminin, ar putea avea un rol cu caracter mai mic, sau va aparea doar ocazional.

Ed Helms prestează pe scenă din anii 2002 până în prezent şi s-a făcut cunoscut lumii filmului mai ales cu rolurile sale de comediant , a fost corespondent la ” Daily Show ” cu Jon Stewart şi Dr.Stu Pret în comedia lansată în anii 2009 ”The Hangover”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata