Russell Crowe confirmă că îl va interpreta pe Dr. Jekyll în “The Mummy”

0

Russell Crowe confirmă că îl va interpreta pe Dr. Jekyll în reboot-ul “The Mummy”.

Săptămâna trecută, au apărut numeroase știri în presa internațională conform cărora actorul negociază cu Universal Pictures pentru a juca în “The Mummy”. În timpul unei conferințe de presă pentru The Nice Guys, Crowe a confirmat că îl va interpreta pe Dr. Jekyll.

“The Mummy”

“Da, voi face parte din proiect. O să îl interpretez pe Dr. Henry Jekyll. Este foarte interesant. Am vorbit deja de câteva ori cu regizorul (Alex Kurtzman). Filmul o să vă sperie teribil”, a declarat Russell Crowe pentru Collider.

Ce știm deja despre reboot-ul “The Mummy”

Universal Pictures lucrează din greu pentru a-și crea propriul univers, în stilul celui produs de Marvel. Dar nu va avea supereroi, ci monștri.

Alex Kurtzman (“Transformers”) va scrie scenariul și va produce reboot-ul care va aduce noi personaje pe marile ecrane.

Din distribuție mai fac parte – Tom Cruise, care va fi protagonistul reboot-ului și Sofia Boutella, cunoscută pentru rolul din “Kingsman: The Secret Service”, care va interpreta personajul negativ. Jake Johnson (“Jurassic World”, “New Girl”) s-a alăturat producției și va interpreta un rol creat special pentru el.

Filmările au început deja în Anglia, cu Tom Cruise în rolul de membru al forțelor de operare speciale Navy SEAL, care trebuie să lupte împotriva unor mumii dezlănțuite în deșertul din Irak.

Brendan Fraser a fost protagonistul versiunii originale din 1999, care a avut două continuări – The Mummy Returns și The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor.

Reboot-ul “The Mummy” va avea premiera în cinematografe în iunie 2017. În afară de filmul cu Tom Cruise și Russell Crowe, studiourile Universal vor să lanseze încă două lungmetraje, unul în aprilie 2018 și altul în februarie 2019. Unul din acestea ar putea fi “The Invisible Man” cu Johnny Depp, iar celălalt – “The Bride of Frankenstein”.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar