Vor face Charlize Theron și Angelina Jolie echipă pentru Căpitanul Marvel?!

0

Vor ajunge oare oscarizatele Charlize Theron și Angelina Jolie să facă echipă pentru realizarea filmului Căpitanul MarvelCăpitanul Marvel face parte din faza 3, iar Charlize Theron ar putea fi protagonista, iar Angelina Jolie regizorul, mai corect ar fi regizoarea. 🙂

Cele 2 actrițe sunt prietene și în viața reală, ceea ar face ca, în cazul în care Theron ar obține rolul principal, Angelina Jolie să semneze imediat pentru regie. Cei de la OK Magazine spuneau: „Marvel au curtat-o pe Angelina Jolie să regizeze proiectul și Charlize e clar favorită pentru rolul principal. Dacă Charlize ar obține rolul, Angelina mai mult ca sigur ar semna pentru regie, pentru a lucra cu ea.”

Charlize Theron a primit o mulțime de laude pentru interpretarea Furiosei în Mad Max: Drumul furiei. De aceea, mulți au sugerat că ea ar fi potrivită s-o interpreteze pe  Carol Danvers aka Căpitanul Marvel, un fost Air Force, care dobândește super-puteri cosmice. Însă… Cei de la Marvel nu au confirmat aceste speculaţii ale presei.

Căpitanul Marvel e programat să se lanseze pe 2 noiemebrie 2018, scenariul fiind scris de Nicole Perlman și Megan LeFauve.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar