007: Spectre are un prim trailer subtitrat

0

Un mesaj criptat din trecut îl trimite pe James Bond într-o misiune clandestină în Mexico City și apoi în Roma, unde o întâlnește pe Lucia Sciarra, frumoasa văduvă a unui criminal notoriu. Bond se infiltrează într-o întâlnire secretă și descoperă existența unei organizații sinistre, numită SPECTRU. Bond îi convinge pe Moneypenny și pe Q să-l ajute să dea de Madeleine Swann, fata vechiului său dușman, Mr. White, care ar putea să dețină indiciul care poate să distrugă organizația. Fiind fiică de asasin, ea înțelege alegerile lui Bond într-un mod în care ceilalți nu-l înțeleg. În timp ce Bond se aventurează în inima organizației SPECTRU, el află de legătura între copilăria sa și noul dușman pe care-l caută.

SPECTRE (Special Executive for Counter-Intelligence, Terorism, Revenge and Extortion) e una din organizațiile secrete care a stat la baza romanelor lui Ian Fleming. În seria originală, organizația a fost condusă de Ernst Stavro Blofeld, însă nu se știe dacă Blofeld va apărea în acest film.

Din distribuție fac parte: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Dave Bautista, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, Naomie Harris şi Ben Whishaw.

007: SPECTRU se va lansa în cinematografe pe 6 noiembrie. Ce părere aveți despre trailer?!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar