20 de lucruri pe care nu le ştiaţi despre Batman

0

               În acest articol vă voi prezenta 20 de de lucruri despre tipul misterios, cunoscut de toată lumea sub numele de Batman (Omul liliac):

1. Există în Turcia un oraş numit „Batman”. Nu se știe dacă super eroul trăiește acolo sau nu, dar locul e frumos.

12. Batman a luptat cu Ebola în anii ’90 și Robin aproape a murit. Chiar și super eroii trebuie să aibe o igienă corespunzătoare.

2

3. Cuvântul „Batman” e folosit pentru a desemna servitorul cuiva. În concluzie, Alfred Pennyworth este de fapt Batmanul lui Batman.

3

4. Ben Affleck e singurul actor care a purtat atât costumul lui Batman cât și pe cel al lui Superman în 2 filme diferite. Mai rămâne să-i interpreteze pe ambii super-eroi într-un singur film…

4

5. În 1996 atât revista DC comic și Marvel au publicat o serie de benzi desenate unde Batman și Wolverine reprezentau un singur personaj numit Dark Claw. Personajul arăta așa:

5

6. Tom Hardy (Bane) a avut nevoie de tocuri de 7,62 centimetri pentru a avea aceeași înălțime cu Christian Bale și astfel să poată „să-l privească în ochi” pe Batman.

6

7. Paul Reubens (Pee Wee Herman) a fost în Batman revine (1992) tatăl omului Pinguin.

7

8. Batman a fost o dată numele unei poziții în armată. A fost o poziție de funcționar subordonat sau servitor.

8

9. Lui Quentin Tarantino nu-i place Batman, susținând că „nu e un personaj foarte interesant”. Conform spuselor lui Quentin, cel mai bun Batman ar fi putut fi jucat de Alec Baldwin în anii ’80.

9

10. A existat un film pierdut numit Batman vs Dracula. Sunt mulți fani Batman care ar dori să-l vadă.

10

11. Batman îl fentează pe The Riddler atât de tare, astfel încât Riddler devine nebun. Riddler concepuse „capacana perfectă” pentru Batman, dar super eroul a reușit să scape. Școul și curiozitatea i-au afectat sănătatea mentală lui Riddler așa de mult încât a fost dus la azilul Arkham.

11

12. Batman a fost inspirat din da Vinci, filme și bărbați mascați. Aripile au fost luate de la schița unui aparat de zbor a lui da Vinci, costumul și identitatea fiind inspirate din filmul Bat whisperers (1930), iar alter egoul bogat fiind inspirat din Masca lui Zorro (1920), personajul dintr-o emisiune radio numit Shadow inspirând mantaua lui Batman, identitatea sa dublă și talentul său de detectiv.

12

13. Identitatea secretă a lui Batman nu e secretă.De fapt sunt 11 personaje care știau că Batman și Bruce Wayne sunt una și aceeași persoană.

13

14. Batman are de fapt 34 de ani. El are o istorie care include o educație elevată: Cambridge și Sorbonne, experiență FBI, antrenament de arte marțiale, lecții de invizibilitate luate de la ninja…

14

15. Cavalerul negru (The Dark knight) este primul film Batman care nu a avut în titlul numele celebrului super-erou. A avut așa de mare succes încât Christopher Nolan a decis să facă o continuare a filmului care să nu conțină din nou cuvântul Batman. Titlul continuării… The Dark Knight Rises.

15

16. Luke Skywalker e vocea lui Joker în aniamația Batman: The Animated Series. Ultimul cavaler Jedi al Galaxiei trece de partea întunecată în Batman.

16

17. Andy Warhol a regizat primul film Batman. Totuși, filmul său Batman Dracula nu a fost niciodată lansat.

17

18. Gotham e de fapt Nottingham. Vizita autorului Washington Irving în Anglia înainte de a face filmul a fost inspirată.

18

19. O versiune a formației The Beatles există în universul Batman. În timp ce salva lumea, Batman a avut un oarecare interes pentru cultura pop, de asemenea.

19

20. Fanii l-au ucis pe Robin. În 1988, cititorii au fost întrebați despre cum ar trebui să se termine povestea lui Robin. Aceștia, în majoritate (5343 din 10000), au votat pentru moartea sa, așa că Robin a fost ucis.

20

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar