22 Jump Street, marele câștigător la box office în weekend-ul 13 – 15 iunie din SUA

1

Nici Cupa Mondială și nici Cupa Stanley nu au ținut cinefilii departe de sălile de cinema din SUA.

Bătălia pentru locul 1 s-a dat între cele 2 sequeluri 22 jump street și How to train your dragon 2, din care câștigător a ieșit 22 jump street. Filmul a încasat 60 milioane dolari și s-a instalat pe locul 1. A avut  chiar încasări mai mari cu 65% față de filmul original 21 jump street, care a încasat 36,3 milioane dolari la debut. Duo-ul polițist format din Jonah Hill și Channing Tatum s-a transformat în al doilea debut cu cele mai mari încasări la o comedie evaluată cu R, imediat după The hangover 2 care a avut încasări de 85,9 milioane dolari la debut.

22 jump street

Dar ce se întâmplă în 22 jump street? După ce s-au chinuit (de două ori) să-şi croiască drumul prin liceu, pe ofiţerii Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) îi aşteaptă alte încercări grozave, pentru că acum vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu local. Dar atunci când Jenko îşi întâlneşte sufletul pereche în echipa de atletism, iar Schmidt reuşeşte să se infiltreze în boema artistică a facultăţii, parteneriatul lor începe să scârţâie. Acum, nu trebuie să rezolve doar un caz, ci trebuie să vadă dacă reuşesc să construiască între ei o relaţie matură. Dacă aceşti doi adolescenţi “bătrâni” vor putea să evolueze transformându-se în bărbaţi adevăraţi, atunci colegiul ar putea fi cel mai bun lucru care li s-ar putea întâmpla.

https://www.youtube.com/watch?v=Aw5kjn4Z8zE

Locul 2 a fost ocupat de animația How to train your dragon 2, care a avut încasări de 50 milioane dolari. Filmul a încasat cu 14% mai mult decât prima parte How to train your dragon și a primit o mulțime de recenzii pozitive de la audiență. Ar trebui să se mențină în top și în următoarele 2 săptămâni având în vedere că animația este una pentru toată familia.

httyd2

În caz că nu știți ce se întâmplă în continuarea succesului din 2010 How to train your dragon, iată un scurt sinopsis: Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ şi Ştirbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi-al dragonilor deopotrivă.

Primele 5 minute din Cum să-ţi dresezi dragonul 2

Pe locul 3, Maleficent, cu încasări de 19 milioane dolari. Deși nu prea a avut succes la critică, cinefilii au fost mulțumiți de această reimaginare a basmului Frumoasa din pădurea adormită. Filmul are încasări de 163 milioane dolari în SUA.

Top 10 este  alcătuit din următoarele filme:

 Locul 4 este ocupat Edge of tommorow, cu încasări de 16,2 milioane de dolari;

Locul 5 The fault in our stars, cu 15,7 milioane dolari;

Locul 6 X-men: days of future past, cu 9,5 milioane dolari;

Locul 7 Godzilla, cu 3,2 milioane dolari;

Locul 8 este ocupat de A million ways to die in the West cu 3,1 milioane dolari;

Locul 9 Neighbour,s cu 2,5 milioane dolari;

Top 10 este încheiat de Chef cu 2,3 milioane dolari. Se pare că ultimul film al lui Jon Favreau reuşeşte să se menţină în top 10. Filmul are încasări de 14,1 milioane de dolari doar în SUA.

Pentru box office-ul de săptămâna trecuta click aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata