O femeie cascador a murit în timpul unei cascadorii la Deadpool 2

0

O femeie cascador a murit luni pe platourile de filmare la Deadpool 2 după ce o cascadorie a ieșit prost. Se bănuie că e femeia cascador care o dubla pe Zazie Beetz (Domino).

Martorii au descris cum ea a pierdut controlul motocicletei, a sărit peste bordură şi a intrat în vitrina de la parterul unei clădiri. Presa locală a precizat că femeia reuşise să facă respectiva cascadorie de mai multe ori până la fatalul accident. De o săptămâna străzile din oraşului Vancouver erau închise pentru filmarea mai multor scene din film. Actorul canadian Ryan Reynolds, protagonistul Deadpool 2, filmează în oraşul natal încă din luna iunie.

„Astăzi am pierdut în mod tragic un membru al echipei pe când filmam Deadpool 2. Suntem devastaţi şi şocaţi, însă ne dăm seama că nimic nu se poate apropia de durerea pe care o simt familia şi apropiaţii ei în acest moment”, a scris Reynolds pe Twitter.

Compania 20th Century Fox a transmis: „Inimile şi rugăciunile noastre sunt alături de familie, prieteni şi colegi, în aceste momente dificile”.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar