300: Ascensiunea unui Imperiu pe locul 1 în America

1

300: Ascensiunea unui Imperiu face ravagii în box-office-ul American cu 45 milioane dolari încasări. Carnagiul e condus de Eva Green care se află în fruntea distribuţiei interepretând-o pe războinica Artemisia. Acesta este urmat Dl Peadboy şi Sherman, care a avut încasări de 32 milioane dolari, ocupând astfel locul 2, animaţia devenind astfel o altă dezamăgire Dreamworks, încasând mai puţin decât se aşteptau producătorii. În comparaţie cu lansările din martie ale animaţiilor The croods şi How to train your dragon care ambele au strâns peste 40 milioane dolari, e slăbuţ, dar este cel puţin o îmbunătăţire faţă de Turbo şi Rise of the guardians.

300-rise-of-an-empire-992466l

Sinopsisul lui 300: Ascensiunea unui Imperiu este următorul:

După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în  forţă  consolidarea  puterii  imperiului  persan,  urmărind  nemilos expansiunea teritoriului său şi dezvoltarea unei armate invincibile. Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes îşi concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistocle care doreşte să unifice toate teritoriile greceşti. Filmul  promite  acţiune  de  proporţii  epice, efecte vizuale excepţionale şi o bătălie cutremurătoare pe mare.

Acest film rulează şi pe marile ecrane din România. Mai jos va puteţi delecta cu trailer-ul filmului subtitrat în limba română:

Audienţa la Peadboy a fost în special alcătuită din femei care au fost 56% şi 52% din public a avut vârsta peste 25 ani. Această animaţie a primit un „A” de la CinemaScore, ceea ce înseamnă că animaţia e foarte bună. Neavând un competitor serios în următoarele 5 săptămâni, Peadboy ar trebui să ajungă la 100 milioane încasări în SUA.

Animaţia o vom putea urmări în România începând cu data de 14 martie şi în regim de avanpremieră începând cu data de 12 martie.

mr-peabody-sherman-831147l

Sinposisul Dl Peadboy şi Sherman este următorul: Peabody, cea mai deşteaptă creatură din lume, se întâmplă să fie un câine. Când „stăpânul” său, băieţelul Sherman, alege să folosească fără permisiune maşina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, ivindu-se consecinţe dezastruoase, dar şi nemaipomenit de amuzante …

Mai jos puteți urmări trailer-ul dublat în limba română:

Următoarele locuri la box-office au fost ocupate de:

Locul 3 Non-stop fostul loc 1 care a avut încasări cu 47% mai puține față de săptămâna trecută, încasând 15,4 milioane dolari, ajungând la un total de 52,1 miliaone dolari în SUA

Locul 4 The lego movie care a mai strâns 11 miliaone dolari ajungând la 225 milioane dolari încasări numai în SUA

Locul 5 este ocupat de Fiul lui Dumnezeu  cu 10 milioane dolari

Locul 6 The monuments men  cu  3,1 milioane dolari

Locul 7 3 days to kill cu 3,1 milioane dolari

Locul 8 Frozen cu 3 milioane dolari. Animația are încasări globale de 1.009.451.000 dolari. Cam greu de crezut că va reuși să depășească Toy story 3 care a avut încasări globale de 1.063.171.911 dolari.

Locul 9 12 years of slave care a mai reușit să strângă 2,2 milioane dolari după ce a luat premiul Oscar pentru cel mai bun film

Locul 10 e ocupat de comedia Ride along.

Pentru cei interesați să vadă box office-ul de săptămâna trecută click aici

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata