A fost lansat primul trailer al filmului “Alice Through the Looking Glass”

0

Alice in Wonderland (2010) în regia lui Tim Burton a avut un succes surprinzător în box office, chiar dacă nu s-a bucurat de aprecierea criticilor. Cu încasări de peste 1 miliard de dolari, era de așteptat că studiourile Disney vor face un sequel. În această săptămână, Disney a lansat primul trailer al filmului Alice Through The Looking Glass.

În “Alice Through the Looking Glass”, Alice (Mia Wasikowska) se întoarce în Țara Minunilor și descoperă că Mad Hatter (Johnny Depp) se confruntă cu probleme serioase, iar ea este singura care îl poate ajuta înainte de a fi prea târziu.

Pentru a-și salva prietenul, Alice se duce la Timp (Sacha Baron Cohen), o creatură neobișnuită, care este jumătate om, jumătate ceas. Alice este avertizată că nu poate câștiga într-o întrecere cu timpul și că nu poate să schimbe trecutul, însă ea nu ține cont de nimic și pornește într-o călătorie în timp.

În această călătorie specială, ea se întâlnește cu versiuni mai tinere ale personajelor pe care le cunoaștem și pe care le îndrăgim, și vom afla cum au ajuns să devină persoanele care sunt în prezent.

Johnny Depp se va întoarce ca Mad Hatter alături de Mia Wasikowska, care o interpretează pe Alice. Din distribuție mai fac parte: Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Sasha Baron Cohen, Rhys Ifans, Matt Lucas și Ed Speleers.

De regie se ocupă James Bobin, iar scenariul este semnat de Lidia Woolverton. Filmul este produs de Tim Burton, care a regizat Alice in Wonderland” (2010).

Alice Through the Looking Glassva avea premiera în cinematografe pe 27 mai 2016.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar