Keanu Reeves, Anne Hathaway și Daniel Radcliffe vor juca în “The Modern Ocean”

0

Shane Carruth (“Primer”, “Upstream Color”) va regiza “The Modern Ocean”, care îi va avea în distribuție pe Keanu Reeves, Anne Hathaway și Daniel Radcliffe.

A trebuit să așteptăm 9 ani între lansarea filmului “Primer” și cea a lui “Upstream Color”, însă nu vom aștepta atât de mult pentru “The Modern Ocean”, ambițiosul proiect a lui Shane Carruth.

Potrivit THE HOLLYWOOD REPORTER, Reeves, Hathaway și Radcliffe vor juca alături de Chloe Moretz, Asa Butterfield, Tom Holland, Jeff Goldblum și Abraham Attah în filmul regizat de Shane Carruth.

“The Modern Ocean” are nu numai o distribuție impresionantă, ci și un subiect interesant. Filmul va prezenta lupta aprigă din lumea comerțului. FilmNation adaugă:

Această poveste epică, plină de intrigi și pericole, ne va purta de la vechile Case de Comerț din Algeria până în adâncurile cele mai întunecate ale oceanului.

Mai mult decât atât, producătorii au declarat că filmul este “inventiv, dar bine fixat în realitate” și va purta publicul într-o lume plină de “tehnologii misterioase și rivalități înverșunate”.

Carruth a avut în vedere acest proiect de câțiva ani, însă abia acum planurile sale s-au putut concretiza. El a produs primele două filme menționate –PrimerșiUpstream Color – a scris scenariul pentru ele, le-a regizat și a jucat în ambele, astfel reușind să aibă un control asupra tuturor elementelor importante dintr-un film – regie, scenariu, producție și distribuție.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata