Omul-Furnică, distribuție și personajele pe care le interpretează

1

Pe 17 iulie se încheie faza a 2-a din Universul Marvel, cu Omul-Furincă, A fost nevoie de 8 ani pentru ca Omul-Furnică să fie produs, după cei Marvel l-a angajat pe Edwgar Wright să-l regizeze în 2006. 

Dacă Omul-Furnică ar fi fost dezvoltat mai devreme, ar fi fost unul din primele filme de lung metraj Marvel. În schimb, Omul-Furnică va fi ultimul filmul înainte ca cei de la Marvel să înceapă faza 3.

 Deși Omul furnică a fost unul din primii super eroi Marvel apărut în benzile desenate, el este și unul din cei mai puțini cunoscuți super eroi. Anul trecut, Wright a părăsit scaunul regizoral datorită „diferențelor creative” dintre el și studiouri. Astfel, cei de la Marvel l-au adus ca regizor pe Peyton Reed. 

Ar putea fi Omul-Furnică următorul blockbuster al studiourilor Marvel? Acest film este considerat un risc, la fel cum a fost considerat și Gardienii Galaxiei

Înaintea încheierii fazei 2, cei de la comingsoon.net au realizat un ghid cu personajele, pentru cei nefamiliarizați cu benzile desenate.

Scott Lang (Paul Rudd)

scott lang

În benzile desenate, Scott Lang este hoțul care fură costumul Omul-Furnică pentru a salva viața fetiței sale. În loc să-l dea pe mâna poliției, Hank Pym i-a dat voie să devină noul Om-Furnică. În film, Lang va fi același hoț, dar va primi costumul de Pym, povestea originală fiind modificată pentru marele ecran. Așa cum probabil ați văzut și în trailer, costumul Omul-Furnică îi dă voie lui Lang să ajungă la dimensiunea unei furnici și să comunice cu ele, în timp ce puterea sa crește.

costum

Atât fosta soție cât și fata lui vor apărea în film. Și cum până în 2020 nu e programată nicio continuare la Omul-Furnică, Rudd își va relua rolul la anul în Căpitanul America – Războiul Civil.

Hank Pym (Michael Douglas)

Hank Pym

Hank Pym a fost iniţial Omul-Furnică care şi-a făcut debutul în 1962, înainte ca alter ego-ul său să fie introdus. Pym a fost un cercetător care iubea aventura, iar mai târziu a luat identităţile: Giant-Man, Goliath, Yellowjacket şi The Wasp. Pym a fost instabil mental şi şi-a lovit soţia, Janet, în una din nebuniile sale. Acest aspect al cercetătorului probabil nu va fi introdus în ecranizare,

În acest film, Michael Douglas intră un rolul unui  Hank Pym mult mai în vârstă decât în benzile desenate. Pym va fi mentorul lui Scott Lang şi-l va învăţa cum să folosească costumul pentru a pune la cale un furt prin care să-şi recapete tehnologia care a ajuns în mâini greşite. În film, Pym a fost însurat cu  Janet Van Dyne, dar nu e încă sigur că ea va apărea în film şi e posibil ca personajul ei să fi decedat înainte de evenimentele din acest film.

Darren Cross (Corey Stoll)

darren cross

În benzile desenate, Darren Cross e primul personaj negativ cu care se înfruntă Scott Lang ca Omul-Furnică. În benzile desenate relansate, Cross a fost reintrodus ca prim antagonist, la fix pentru film.

Corey Stoll interpretează un Darren Cross diferit în film, dar el e sigur personajul negativ. Această versiune a lui Cross a fost instruită de către Hank Pym înainte să se întoarcă împotriva lui şi să-i fure compania. În acest Univers, Cross e creatorul costumului Yellowjacket, care e mai mortal decât armura Omul-Furnică.

yellowjacket

Hope Van Dyne (Evangeline Lilly)

ghope van dyne

În benzile desenate, Janet Van Dyne e eroina care e cunoscută sub numele de the Wasp. E e partenera lui Pym, soţia sa şi membru fondator al Răzbunătorilor. Janet Van Dyne a fost absentă din Universul Cinematic Marvel, deşi a fost partenera lui Pym înainte de evenimentele din filmul Omul-Furnică. Evangeline Lilly o va juca pe Hope Van Dyne, fiica lui Hank şi Janet.

Într-una din lumile paralele, în benzile desenate există o anti eroină Hope Van Dyne. Această nouă versiune e cunoscută sub numele de Red Queen şi era mai degrabă răufăcător decât eroină. Reîncarnarea lui Lilly a personajului ar putea fi întunecată, deoarece materialele publicate de presă o indică ca fiind mână în mână cu Darren Cross, ajutându-l pe acesta să fure compania tatălui său.

Dar Universul Cinematic Marvel are nevoie de Wasp, şi personajul lui Lilly este singura femeie care s-ar potrivi rolului. Ce ar mai fi de spus e că freza lui Lilly e clar inspirată din look-ul lui Janet Van Dyne din benzile desenate clasice. Filmul va explora de asemenea relaţia lui Hope cu tatăl ei, care probabil va duce la o împăcare între cei 2.

Celelalte personaje:

Judy Greer va fi Maggie, fosta soţie a lui Lang;

Abby Ryder Fortson va fi Cassie, fiica lui Lang;

Bobby Cannavale va fi Paxton, prietenul lui Lang şi noul soţ al lui Maggie;

Michael Peña va fi Luis, colegul de celulă al lui Lang;

John Slattery va reveni în rolul lui Howard Stark (Iron man 2) și Hayley Atwell va fi Peggy Carter. Dar cei 2 vor avea un rol episodic.

În continuare că las să vă delectaţi cu cele 2 trailere subtitrate care au apărut la Omul-Furnică:

1 Comentariu
  1. Lenny Pedrogo spune

    I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one these days..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata