Academia va anunta nominalizatii premiilor Oscar

1

Producatorii Oscars, Craig Zadan si Neil Meron au anuntat azi intr-un comunicat ca actorul Chris Pine (Star Trek) si presedintele academiei Cheryl Boone Isaacs, dar si regizorii Alfonso Cuarón si J.J. Abrams, in data de 15 Ianuarie 2015 vor anunta nominalizatii pentru premiile Oscar editia numarul 24 la toate categoriile, intr-un format de doua parti transmise live din Beverly Hills de la teatrul Samuel Goldwyn.

La ora 5:30 a.m. PT (Ora 15:30 in Romania), Cuarón si Abrams vor anunta nominalizatii in urmatoarele categorii: Animated Feature Film, Documentary Feature, Documentary Short Subject, Film Editing, Original Song, Production Design, Animated Short Film, Live Action Short Film, Sound Editing, Sound Mixing si Visual Effects.

La ora 5:38 a.m. PT (Ora 15:38 in Romania), Pine si Boone Isaacs vor veni pe scena sa prezinte nominalizatii categoriilor: Best Actor, Best Actress, Best Supporting Actor, Best Supporting Actress, Cinematography, Costume Design, Directing, Foreign Language Film, Makeup and Hairstyling, Original Score, Adapted Screenplay, Original Screenplay si Best Picture.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Academia va anunta nominalizatii premiilor Oscar - filme4K Recent comment authors
trackback

[…] post Academia va anunta nominalizatii premiilor Oscar appeared first on […]