“Adrift”, supravieţuind pe mare

Distribuit de Vertical Entertainment - din 27 iulie la cinema.

1

“Adrift” este un film american produs şi regizat de Baltasar Kormákur după un scenariu scris de David Branson Smith, Aaron Kandell şi Jordan Kandell.

Din distribuţie fac parte: Shailene Woodley şi Sam Claflin.

Am văzut “Adrift” la Cinema City Afi Cotroceni. Inspirat din fapte reale, filmul prezintă o poveste incredibilă de supravieţuire pe mare.

Acţiunea are loc în 1983, în Tahiti. Tami Oldham Ashcraft şi Richard Sharp sunt doi navigatori împătimiţi care pornesc într-o călătorie ce le va schimba vieţile în totalitate. Mai exact, aceştia acceptă sarcina de a duce iahtul Hazana din Tahiti până în San Diego.

În timpul călătoriei, cei doi sunt prinşi într-unul dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. După ce trece furtuna, Tami, rănită la cap, se trezeşte şi observă nu doar că iahtul este serios avariat, ci şi faptul că Richard are lovituri grave. Fără a putea să solicite ajutorul, căci nava a pierdut orice posibilitate de a contacta autorităţile, Tami trebuie să găsească puterea şi determinarea de a căuta soluţii pentru a supravieţui.

Regizorul realizează perfect scenele care au loc pe mare. Pe de o parte, vedem consecinţele furtunii şi  lupta pentru supravieţuire, iar, pe de altă parte, descoperim povestea de dragoste a personajelor principale, Tami şi Richard, aflăm cum s-au cunoscut şi de ce iubesc să navigheze pe mare.

Shailene Woodley şi Sam Claflin funcţionează bine ca cuplu. Sunt tineri, iar iniţial povestea lor de dragoste pare un basm. Viaţa lor se schimbă la 180 de grade atunci când pornesc în călătoria care le va aduce cele mai mari provocări. Furtuna le distruge mare parte din iaht, îi răneşte şi îi lasă izolaţi, fără posibilitatea de a cere ajutorul nimănui.

“Adrift” prezintă atât o poveste de iubire între doi tineri, cât şi o dramă a supravieţuirii în condiţii foarte grele. Shailene Woodley este cea care duce “greutatea” acestui film, interpretând un personaj curajos, inteligent, ambiţios, care nu se lasă învins uşor. Tami este, cu siguranţă, o luptătoare, care va face tot posibilul pentru a supravieţui. Ghidată de Richard, aceasta încearcă să depăşeasă toate obstacolele care se strecoară pe parcursul călătoriei, având speranţa că se vor salva.

Distribuit de Vertical Entertainment, “Adrift” ajunge astăzi, 27 iulie 2018, în cinematografele din România. Vizionare plăcută!

 

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
mihaela Recent comment authors
mihaela
Vizitator

mi-a placut mult de tot filmul.recomand