0

After Ever Happy este o dramă romantică regizată de Castille Landon după un scenariu scris de Sharon Soboil. Având la bază romanul scris de Anna Todd, este al patrulea film din seria After, după After (2019), After We Collided (2020) and After We Fell (2021)

Din distribuție fac parte: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Kiana Madeira, Carter Jenkins, Arielle Kebbel, Stephen Moyer, Mira Sorvino, Rob Estes și Frances Turner.

Am văzut After Ever Happy la Cineplexx Băneasa mulțumită invitației primite de la Ro Image 2000 😊 Povestea tinerilor Tessa Young și Hardin Scott revine pe marile ecrane. Cei doi au îndurat atât de multe în timpul relației lor, dar acum se confruntă cu unele dintre cele mai mari schimbări și provocări din viața lor.

Tessa nu mai este fata simplă și bună care era când l-a cunoscut pe Hardin, la fel cum el nu mai este băiatul dur și capricios de la început. Tessa înțelege toate emoțiile tulburătoare care se ascund în interiorul lui Hardin și știe că este singura care îl poate calma atunci când acesta nu mai poate. Are nevoie de ea.

Dar cu cât mai multe elemente din trecutul lui Hardin ies la lumină, cu atât îi este mai greu acestuia să proceseze și să accepte adevărul dureros al copilăriei sale, lucru care îl face să se îndepărteze de Tessa, dar și de ceilalți din viața lui. Tessa nu este sigură dacă într-adevăr îl poate salva – nu fără a se sacrifica. Totuși ea refuză să renunțe fără luptă. Dar pentru cine luptă ea – pentru Hardin sau ea însăși?

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Fără să stric surpriza celor care nu au citit cartea, Tessa trăiește o tragedie personală care o dărâmă din punct de vedere emoțional. Îi este foarte greu să își revină, însă va fi Hardin alături de ea în cele mai grele momente?

Seria After spune povestea de dragoste foarte complicată dintre Tessa și Hardin. Cei doi s-au cunoscut la universitate și, deși el avea o atitudine de Bad Boy și nu credea deloc în existența iubirii, cei doi încep o relație cu urcușuri și coborâșuri, care îi ajută în timp să se maturizeze și să învețe din greșeli.

Regizat de Castille Landon și bazat pe cartea best-seller a Annei Todd, After Ever Happy marchează cel de-al patrulea film din seria cu Josephine Langford și Hero Fiennes Tiffin.

Distribuit de Ro Image 2000, After Ever Happy a ajuns în cinematografele din țară. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata