Angelina Jolie mărturisește că i-a fost greu să regizeze “By the Sea”

0

Nu există niciun dubiu că Angelina Jolie, câștigătoarea premiului Oscar, și-a tratat rolurile cu multă seriozitate, însă, acum, ea este și regizoare, iar acest lucru adaugă mai multă presiune proiectelor la care lucrează. Dar ce poate să fie mai intens? Soțul făcând parte din distribuție. Jolie se pregătește pentru lansarea filmului pe care l-a regizat, “By the Sea”, în care joacă alături de soțul său, Brad Pitt. Ea a mărturisit că “a fost foarte greu.”

Brad și Angelina formează unul din cele mai celebre cupluri de la Hollywood. Ultimul proiect regizoral al Angelinei Jolie prezintă povestea unui cuplu, care este pe punctul de a se despărți. Pentru Jolie, a fost un proiect greu și dificil de regizat. Într-un interviu acordat pentru Directors Guild of America, Angelina a declarat ce a însemnat pentru ea nu numai să joace alături de soțul său, ci și să regizeze proiectul.

“Am regizat o scenă în care jucam amândoi, personajele noastre aveau o ceartă puternică, fiecare își spunea frustrările legate de celălalt – a fost foarte greu”.

O parte din problemele cuplului au fost aduse pe platourile de filmare. Din trailer, putem observa că “By the Sea” reprezintă unul din cele mai mature proiecte ale Angelinei, în postură de regizoare. Dar, ca în orice mariaj, este dificil să scoți ceea ce este mai rău din celălalt. De aceea, ne putem imagina ce greu le-a fost să interpreteze aceste personaje.

Jolie este cea care a scris scenariul pentru “By the Sea” și știe exact ceea ce vrea de la actorii din distribuție. De aceea, l-a ales pe Brad pentru rolul principal, care este nu numai soțul său, ci și unul din cei mai apreciați actori.

“Am glumit că toată echipa s-a simțit ca și cum ar fi locuit într-o casă în care părinții se certau, iar ceilalți nu știau unde să stea sau unde să se uite”, a mărturisit Jolie.

“By the Sea” va avea premiera în cinematografe pe 13 noiembrie 2015. (SUA)

by_the_sea

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar