Avatar: The Way of Water

2

Avatar: The Way of Water este un film american regizat de James Cameron după un scenariu scris de acesta împreună cu Rick Jaffa și Amanda Silver.

Din distribuție fac parte: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Joel David Moore, CCH Pounder, Giovanni Ribisi, Dileep Rao și Matt Gerald.

***

Am văzut Avatar – The Way of Water la IMAX Cotroceni mulțumită invitației primite de la RanCommunication & CineForum.

Avatar: The Way of Water te scufundă într-un ocean plin de aventură, răzbunare și violență tragică. Na’vi, precum și bogățiilor nealterate ale lumii lor magnifice, sunt atacate din nou de oameni. Inamicii crezuți morți renasc pentru a amenința tot ceea ce îi este drag lui Jake Sully (Sam Worthington). Pot spune că Avatar: The Way of Water este cel mai superb film 3D realizat vreodată. Nimic din ceea ce ați văzut anterior nu se ridică la nivelul adus de noul Avatar.

La cincisprezece ani după evenimentele din primul film, viața s-a schimbat pentru Jake Sully. El, cunoscut ca Toruk Makto, și Neytiri (Zoe Saldaña) au reconstruit cu succes clanul Omaticaya. Ei au patru copii împreună: Neteyam (Jamie Flatters), fratele cel mare și responsabil, Lo’ak (Britain Dalton), fratele mai mic care creează mereu probleme, Kiri, fiica adoptată, și Tuk (Trinity Jo-Li Bliss), mezina. Din mica lor familie, mai face parte Spider (Jack Champion), un adolescent din specia umană care se consideră fratele copiilor lui Sully.

Nu uita sa citesti

Ramon

Babylon

Related Posts

Cele mai mari temeri ale lui Jake se adeveresc în momentul în care observă noi stele pe cer, în timpul nopții. Navele intră în atmosfera Pandorei. RDA aterizează cu o adevărată armată. Generalul Frances Ardmore (Edie Falco) a venit cu un nou plan de atac. Un pluton de avataruri condus de cel mai mare adversar al lui Jake este pregătit să distrugă tot ce stă în calea lor. Ei sunt la fel de puternici ca nativii Na’vi și, cel mai important, nu sunt recunoscuți ca invadatori de către Eywa. „Demonii” lui Neytiri s-au întors pentru a ucide și a cuceri.

Jake trebuie să-și ascundă soția și copiii dacă vor să supraviețuiască. Ardmore va anihila Omaticaya pentru a ajunge la ei. Sully și întreaga familie fug în mările Pandorei, unde mii de insule îi pot apăra de mânia RDA. Metkayina nu sunt fericiți să vadă familia pădurii Na’vi. Ronal (Kate Winslet), avertizează că vor aduce distrugere, dar liderul clanului, Tonowari (Cliff Curtis), onorează cererea de azil a lui Toruk Makto.
Avatar – The Way of Water aduce în prima plan noua generație. Copiii Sully și Spider sunt în centrul atenției acestui al doilea capitol. Jake și-a crescut copiii ca o unitate marină și se așteaptă ca ordinele să fie respectate cu strictețe, fără greșeală. Natura rebelă a lui Lo’ak provoacă conflicte majore cu tatăl său. Relațiile cu probleme sunt o temă centrală cu rezultate surprinzătoare.

RDA decimează mediul în timp ce fură resurse și ucide fără milă. Tulkun, creaturi asemănătoare unei balene, cu o inteligență superioară, suferă o soartă îngrozitoare. Aceste scene sunt absolut brutale. Devastarea pătrunde pentru a accentua un adevăr dureros. Omenirea, cu lăcomia și tirania ei neîncetată, a făcut Pământul să sângereze. Pandora devine următoarea țintă a avariției de nestins.

Avatar – The Way of Water are o durată de trei ore și douăsprezece minute, însă parcă am clipit din ochi și s-a terminat. Filmul este extrem de captivant. Efectele sonore și vizuale sunt cele mai bune până în prezent. Nu am văzut ceva mai spectaculos. Lasă-ți ochii să se relaxeze și să absoarbă amploarea uluitoare a cinematografiei. Cameron nu a pierdut treisprezece ani, iar cu mult așteptatul sequel depășește toate așteptările.

Distribuit de CineForum, Avatar – The Way of Water a ajuns în toate cinematografele din țară. Vizionare plăcută!

2 Comentarii
  1. Candyslu spune

    ancient and medieval Latin,

  2. Victor spune

    incredibil de bun filmul, efecte 3d absolut superbe. Filuml are scenariu, regie, suspans si in primul rind nu e un film Woke adica tot ce trebuie pentru o retetat de succes. Neasteptat de bun, nu e de ratat

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata