Azi, e ziua din viitorul din Back to the future II, 21 octombrie 2015

1

Azi e o zi importantă pentru noi! E 21 octombrie 2015, data din Înapoi în viitor II (Back to the future II), unde Marty McFly călătorește 30 de ani în viitor într-o lume în care mașinile zboară, skatebordurile sunt transformate în hoverboarduri și există jachete care se usucă singure. Din păcate, niciuna din aceste 3 chestii nu s-au întâmplat, dar multe evenimente superbe au avut loc azi, care includ 2 clipuri de la Universal și o reclamă la Toyota făcută de cele 2 staruri ale filmului Michael J. Fox și Christopher Lloyd.

În SUA, cei de la Universal au lansat trilogia Înapoi în viitor, a 30-a aniversare.

Această reuniune celebrează reclama la Toyota Mirai, o mașină care funcționează cu celule de hidrogen, o versiune modernă a transformării gunoiului în combustibil. Scurt metrajul Fueled by the Future a fost lansat online și vrea să demonstreze potențialul de combustie cu hidrogen care se poate folosi aproape la orice, inclusiv eoliene și gunoi.

https://www.youtube.com/watch?v=xFyY7_hc-14

 

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
iNFRASUNETE Recent comment authors
iNFRASUNETE
Vizitator
iNFRASUNETE

Salut. Buna ideea de articol, mi-am adus aminte cu placere de film. L-am vazut cand eram copil in vreo cateva randuri si mereu mi-a hranit imaginatia.

P.S Pare tare site-ul vostru, dar pare ca se misca un pic cam greu.