“Joy” are un nou trailer

0

După filmele de succes “Silver Linings Playbook”, “American Hustle” și “Serena”, Jennifer Lawrence și Bradley Cooper se află la a patra colaborare și joacă împreună în filmul “Joy”. În această săptămână, a fost lansat cel de-al doilea trailer.

“Joy” este un film biografic, regizat de David O. Russell, și prezintă povestea lui Joy Mangano, o mamă singură cu trei copii. Aceasta a inventat mai multe aparate menite să faciliteze munca domestică, printre aceste invenții cea mai cunoscută fiind “Miracle Mop”.

Poate că titlul filmului este unul scurt, însă este, cu siguranță, unul din proiectele cele mai importante ale regizorului David O. Russell. “Am dorit să aduc în atenția publicului o poveste neașteptată, epică” a declarat regizorul despre film.

Titlul reprezintă numele personajului principal, Joy (Jennifer Lawrence), o femeie de afaceri care devine capul familiei la 27 de ani. Pentru a crea personajul, Russell s-a inspirat din viața reală a lui Joy Mangano, faimoasa inventatoare. “Este, într-adevăr, primul meu film al cărui star este o femeie”, a adăugat Russell.

În ultimul trailer, putem observa drama din familia lui Joy în momente importante din viața fiecărui membru.

Russell a declarat pentru Entertainement Weekly că muzica are un loc important în filmele sale, în acest caz melodia lui Bee Gees – “To Love Somebody” – pe care o putem auzi în noul trailer.

Regizorul a adăugat că iubește muzica trupei.

Muzica lor este distractivă, amuzantă, se aseamănă operei și este serioasă, în același timp. Nu sunt cinici. Trebuie să ai mult curaj să fii sincer și să exprimi ceea ce simți. De aceea, iubesc muzica lor.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 25 decembrie 2015. (SUA)

Distribuție: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert De Niro, Isabella Rossellini, Edgar Ramirez, Diane Ladd și Virginia Madsen.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata