Angelina Jolie s-ar putea să joace în remake-ul “Murder on the Orient Express”

0

Celebrul roman semnat de Agatha Christie – “Murder on the Orient Express” – va avea parte de o nouă ecranizare în regia lui Kenneth Branagh. Branagh nu numai va regiza filmul, ci va interpreta și personajul principal – faimosul detectiv belgian, Hercule Poirot. Regizorul începe să strângă actorii care vor interpreta suspecții, iar Angelina Jolie s-ar putea alătura distribuției.

Potrivit Variety, Jolie este în discuții pentru un rol în “Murder on the Orient Express”, care spune povestea unei crime misterioase din trenul Orient Express. În tren se află și Hercule Poirot, care va încerca să descopere cine este criminalul. Cazul este foarte dificil deoarece oricine din tren ar putea fi vinovatul.

Sidney Lumet a adaptat romanul lui Christie în 1974 cu Albert Finney în rolul principal. Filmul a beneficiat de o distribuție impresionată: Finney, Lauren Bacall, Jacqueline Bisset, Sean Connery, Ingrid Bergman, Anthony Perkins, Vanessa Redgrave și Michael York.

Au fost realizate, de asemenea, câteva producții de televiziune după romanul lui Christie, dintre care cea mai cunoscută versiune este cea din 2001 cu Alfred Molina în rolul lui Hercule Poirot.

Scenariul pentru remake va fi scris de Michael Green (“Blade Runner 2”), iar filmul va avea premiera în cinematografe în noiembrie 2017.

Angelina Jolie a regizat recent By the Sea, în care a jucat alături de Brad Pitt, și își va relua rolul din Maleficient 2.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata