Primele poze oficiale cu Tom Cruise din “Jack Reacher 2”

0

Tom Cruise şi Cobie Smulders sunt gata pentru acţiunea din continuarea filmului de succes – “Jack Reacher”.

În această toamnă, Cruise revine în rolul lui Jack Reacher în sequel-ul “Jack Reacher: Never Go Back”, care va avea premiera în SUA la data de 21 octombrie 2016. Paramount nu a lansat încă primul trailer, însă a făcut publice primele poze oficiale cu Tom Cruise şi Cobie Smulders. Sperăm că primul trailer va sosi în curând.

“Jack Reacher 2”

Noul film are la bază cartea cu numărul 18 din seria de succes a lui Lee Child – “Jack Reacher: Never Go Back”. Producţia urmăreşte povestea personajului principal, Jack Reacher, care ajută un maior al armatei, acuzat de spionaj, în timp ce se ocupă de propriile probleme personale.

În cadrul unui interviu, regizorul Edward Zwick are doar cuvinte de laudă la adresa starului producţiei, Tom Cruise.

Nu am văzut pe nimeni mai bine pregătit fizic şi psihic decât Tom. El este neobosit şi întotdeauna incredibil de concentrat. Este extrem de plictisitor să fii dublura lui Tom deoarece Tom şi-a făcut singur toate cascadoriile.

Din distribuţie mai fac parte: Danika Yarosh (“Heroes Reborn”), Austin Hebert (“Bonnie and Clyde”), Patrick Heusinger (“Girlfriend’s Guide to Divorce”), Aldis Hodge (“Straight Outta Compton”) și Holt McCallany (“Gangster Squad”).

Sequel-ul îi reuneşte pe Tom Cruise şi Edward Zwick pentru prima dată de când au lucrat împreună în 2003 pentru “The Last Samurai”. Scenariul este scris de Zwick alături de Marshall Herskovitz şi Richard Wenk.

“Jack Reacher 2”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata