Transformers: Age of extinction maşina de făcut bani

2

Transformers: Age of extinction (Transformers: Exterminarea) a dominat fără doar și poate box office-ul din SUA. La debut a strâns 100 milioane dolari în prima săptămână, fiind cel mai bun debut al acestui an. Filmul a ajuns la încasări globale de 301,1 milioane dolari. Se anunță a fi unul din blockbuster-ele verii, chiar dacă criticii nu au fost deloc mulțumiți de film. Transformers: Age of extinction are în majoritate doar recenzii negative. Ceea ce este cel mai important e că filmul a plăcut publicului. Din nou distribuit de Paramount Pictures, filmul regizat de Michael Bay a avut un buget de 210 milioane dolari și Mark Whalberg l-a înlocuit cu succes în rolul principal pe Shia LaBoeuf. Rob Moore a declarat Michael Bay a re-energizat franciza.

trans

Filmul a avut încasări colosale în străinătate. A avut premiera în 37 de țări incluzând Coreea de Sud și Rusia, și a strâns 201,3 milioane dolari. Printre țările cu cel mai bun debut amintim Taiwan cu 8,3 milioane dolari, Australia cu 10 milioane dolari la debut, dar cei mai mulți bani au fost încasați în China, 90 milioane de dolari.

Dar ce se întâmplă în cel mai nou film din seria Transformers? Povestea e nouă și apar foarte mulți roboți noi. Însa cel care fură atenția este Optimus Prime, care va fi nevoit să apeleze la Dinoboți pentru a salva omenirea de la extincție într-un război nimicitor. La 10 ani după distrugerile din Transformers: Dark of the Moon, omenirea încearcă să se repună pe picioare, iar Autoboții și Decepticonii au dispărut de pe Pământ. Din păcate, un grup de afaceriști și oameni de știință hotărăsc să folosească incursiunile anterioare ale roboților și împing tehnologia peste limita controlabilă, în timp ce o nouă amenințare Transformer se instaurează, iar astfel începe o nouă bătălie între forțele binelui și cele ale răului. Filmul rulează și în cinematografele noastre.

Surprizele se țin lanț în acest top. Filmul care a fost pe locul 1 săptămâna trecută nu a reușit să ocupe decât locul 4 ca încasări.

Locul 2 este ocupat de 22 jump street care a avut încasări de 15,4 milioane și a ajuns la încasări de 139,8 milioane dolari doar în SUA. Putem presupune că se va da undă verde la 23 jump street.

Top 3 este încheiat de animația How to train your dragon 2 care a avut încasări de 13,1 milioane dolari.

Următoarele filme din top 10 sunt:

Locul 4 Think Like a Man Too, cu încasări de 10,4 milioane dolari;

Locul 5 Maleficent, cu 8,2 milioane dolari;

Locul 6 este ocupat Jersey boys cu 7,6 milioane dolari;

Locul 7 Edge of tomorrow, cu 5,2 milioane dolari. Se pare că acest film nu se bucură de succes în SUA, cum se bucură în celelalte țări;

Locul 8 The fault in our stars, cu 4,8 milioane dolari;

Locul 9 X-men: days of future past, cu 3,3 milioane dolari;

Top 10 fiind încheiat de Chef cu 1,7 milioane dolari.

Pentru box office-ul de săptămâna trecuta click aici.

2 Comentarii
  1. coomeet spune

    Would you be taken with exchanging hyperlinks?

  2. Tera Sebald spune

    Keep working ,terrific job!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata