“Beetlejuice 2”: Winona Ryder confirmă că face parte din distribuție

0

Winona Ryder a confirmat în cadrul emisiunii “Late Night with Seth Meyers” că se alătură distribuției filmului “Beetlejuice 2”.

Beetlejuicea avut premiera în cinematografe în 1988, iar fanii filmului au sperat la un sequel. Se pare că așteptarea a luat sfârșit. Seth Grahame-Smith se va ocupa de scenariu și a declarat că filmările ar putea începe la sfârșitul acestui an. Michael Keaton a acceptat să joace rolul principal din film, iar Tim Burton se va ocupa de regie.

În cadrul emisiunii “Late Night with Seth Meyers”, Winona Ryder a confirmat că se va întoarce în rolul Lydiei Deetz.

“Cred că pot să confirm că fac parte din distribuție pentru că Tim Burton a spus acest lucru într-un interviu. A fost confidențial, secret, Nu știu ce s-ar putea întâmpla, nu știu, iar, în timpul unei conferințe de presă pentru Big Eyes, Burton a declarat Da, facem continuarea, iar Winona își reia rolul. Prin urmare, ce pot să spun? Adică, dacă el a confirmat. Însă chiar nu știu mai multe decât voi.”

Tim Burton a menționat, într-adevăr, anul trecut că Winona Ryder va relua rolul Lydies Deetz, dar nu știe încă când vor începe filmările pentru “Beetlejuice 2”. În acest moment, Burton este ocupat cu producția “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”, care va avea premiera în cinematografie în martie, anul viitor. De asemenea, el a acceptat să regizeze versiunea live-action a animației “Dumbo”.

Este foarte posibil ca filmările pentru “Beetlejuice 2” să înceapă la sfârșitul acestui an.

Pe Winona Ryder o putem vedea în seria HBO “Show Me a Hero”, iar pe marile ecrane în “Experimenter”, care va avea premiera mondială în octombrie 2015.

 

Beetlejuice (1988) – TRAILER

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata