Top 10 Box Office ROMÂNIA în weekend-ul 6 – 8 ianuarie

0

Prevesteam de weekend-ul trecut că Assassin’s creed: Codul asasinului nu va avea adversar în România. A avut încasări mai mari decât Rogue One. Singura premieră care va merita weekend-ul viitor va fi Legea nopții. Oare va reuşi să ocupe prima poziţie? Vom afla săptămâna viitoare.

new1Assassin’s Creed: Codul asasinului (Assassin’s Creed)

Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

 

 

Încasări weekend:
2.134.852 lei

Încasări totale:
2.134.852 lei

Bugetul filmului:
125 mil $

2De ce el? (Why him?)

Ned Fleming și soția sa Barb, alături de băiatul lor de 15 ani, merg în vizită la fiica cea mare Stephanie, pentru a le face cunoștință cu iubitul ei, Laird Mayhew, un tânăr bogat și faimos care nu știe când să se abțină, făcând o impresie proastă tatălui. Dar când Laird îi dezvăluie lui Ned peste 5 zile că are de gând s-o ceară în căsătorie pe Stephanie și îi cere binecuvântarea, lucrurile se precipită. Până de Crăciun, Laird trebuie să se dovedească vrednic de fiica lui Ned.

 

Încasări weekend:
548.464 lei

Încasări totale:
2.065.304 lei

Bugetul filmului:
38 mil $

new3Collateral Beauty: A doua șansă (Collateral Beauty)

Howard Inlet, odată un bărbat cu o carieră strălucită, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa. La intervenţia surprinzătoare şi emoţionantă a prietenilor lui, acesta este forţat să-şi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea înainte de a pierde totul.

 

 

Încasări weekend:
535.894 lei
Încasări totale:
535.894 lei

Bugetul filmului:
36 mil $

new4. Crăiasa zăpezii: Foc și gheață (The Snow Queen 3)

Împreună cu noul său prieten, Rollan, Gerda încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ţinutul trolilor şi, din greşeală, amândoi sunt loviți de vraja focului şi a gheţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să găsească soluţia de a reveni la normalitate.

 

 

Încasări weekend:
448.089 lei

Încasări totale:
448.089 lei

Bugetul filmului:
11 mil $

down5. Marele zid (The great wall)

Marele Zid Chinezesc e considerat una dintre cele șapte minuni ale lumii moderne. Acest film spune fantastica aventură despre originile Marelui Zid Chinezesc, ce opune istoriei oficiale – în care construcţia zidului a pornit în anul 221 î.e.n. pentru a apăra teritoriile chineze de cotropitorii nomazi din Stepa Eurasiatică – o legendă în care atacatorii sunt monştri.

 

 

Încasări weekend:
431.544 lei

Încasări totale:
2.514.014 lei

Bugetul filmului:
150 mil $

down6. Pasagerii (Passengers) 

În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim şi Aurora îşi dau seama că vor trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva.

 

Încasări weekend:
294.111 lei

Încasări totale:
3.225.082 lei

Bugetul filmului:
110 mil $

rogue_one_a_star_wars_story_poster

down7. Rogue One: O poveste Star Wars (Rogue One: A Star Wars story)

Rogue One începe cu 34 de ani înainte de Star Wars VII: Trezirea Forței și cu aproximativ două decenii după ce tiranicul împărat Palpatine preia puterea în Star Wars III: Răzbunarea Sith. Imediat după întemeierea Imperiului Galactic, o trupă de combatanți rebeli aflați în derivă conduși de Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, se unesc pentru a îndeplini o misiune disperată: să fure planurile pentru Steaua Morții înainte ca acestea să fie puse în aplicare în slujba întăririi puterii Împăratului. Steaua Morții este amenințarea prin care Împăratul Palpatine ține sub „călcâi” sistemele solare care încep să se ridice împotriva lui.

 

Încasări weekend:
166.758 lei

Încasări totale:
5.233.438 lei

Bugetul filmului:
200 mil $

down8. Hai să cântăm! (Sing)

Un urs koala pe nume Buster Moon angajează o oaie neagră pe nume Eddie, care e de asemnea cel  mai bun prieten, pentru a-l ajuta să conducă afacerea cu teatrul.

 

 

 

 

Încasări weekend:
138.399 lei

Încasări totale:
1.785.513 lei

Bugetul filmului:
75 mil $

down9. Vaiana (Moana)

Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornea în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia.

 

 

Încasări weekend:
103.323 lei
Încasări totale:
3.105.101 lei

Bugetul filmului:
150 mil $

down10Super pary la birou (Office Christmas Party)

Când directorul companiei Zenotek, Carol Vanstone, încearcă să închidă ramura companiei în care lucrează petrecărețul frățior Clay, acesta, împreună cu directorul tehnic, trebuie să-și mobilizeze colegii și să organizeze o petrecere nemaivăzută de Crăciun pentru a impresiona un potențial client și să-și salveze locurile de muncă.

 

 

Încasări weekend:
92.246 lei

Încasări totale:
2.868.181 lei

Bugetul filmului:
45 mil $

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata