Bruce Willis va fi ”greu de ucis” pentru a șasea oară

Actorul Bruce Willis va intra din nou în pielea personajului John McClane

Sursa: 20th Century Fox
0

Actorul Bruce Willis, recunoscut pentru rolurile din filme de acțiune, îl va interpreta din nou pe polițistul John McClane, pentru al șaselea film din franciza Die Hard.

Actorul în vârstă de 62 de ani a jucat rolul detectivului iconic în filmul devenit clasic din 1988 – care s-a bazat pe cartea ”Nothing Lasts Forever” semnată de Roderick Thorp – ultima sa apariție în cadrul francizei fiind în 2013, în pelicula A Good Day To Die Hard.

În urmă cu doi ani, un nou film al francizei, descris ca ”o parte prequel, o parte sequel”, a fost anunțat, iar acum site-ul Deadline confirmă că Bruce Willis se va întoarce în rolul principal.

O jumătate din film – cunoscută ca Die Hard: Year One îl va avea în prim plan pe McClane la începutul carierei sale în poliție, restul acțiunii desfășurându-se în prezent.

Distribuirea rolurilor a început deja, iar echipa care se ocupă de film a început căutările pentru un actor care să îl interpreteze pe McClane tânăr.

”Alegerea actorului este crucială pentru acest rol. Există multe așteptări”, a spus regizorul Len Wiseman.

În ultimul film al francizei, McClane și fiul său Jack – interpretat de Jai Courtney – s-au aflat într-o misiune ce i-a purtat în adâncul crimei organizate din Rusia.

La acel moment, Willis a declarat: ”Sunt cu adevărat fericit să fiu chemat înapoi pentru a face și alte versiuni ale filmului Die Hard. Primul este… Este totul. Restul filmelor doar încearcă să fie la fel de bun ca primul”.

Până în prezent, franciza are 5 filme sub egida Die Hard, iar Bruce Willis a dat viață detectivului îndrăgit de public, cu fiecare ocazie.

Acesta nu este singurul rol pe care Bruce Willis îl reia cu prilejul unui nou film. Actorul îl va reinterpreta pe David Dunn din Unbreakable în pelicula intitulată Glass, al cărui scenariu este semnat de M. Night Shyamalan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata