Captain Marvel, girl power

Din 8 martie la cinema. Distribuit de CineForum.

0

Captain Marvel este un film regizat de Anna Boden și Ryan Fleck după un scenariu scris de Anna Boden, Ryan Fleck și Geneva Robertson-Dworet.

Din distribuție fac parte: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Annette Bening, Clark Gregg și Jude Law.

Am văzut Captain Marvel la T-Imax, Afi Cotroceni. Așteptam cu nerăbdare noul film Marvel și … a meritat așteptarea. Captain Marvel este super, iar Brie Larson se descurcă excelent în rolul de supereroină.

Pe planeta Hala, gruparea Kree Starforce protejează universul de Skruli, niște creaturi care pot lua forma oricărei ființe și care se infiltrează pe diferite planete, creând haos.

Cel mai problematic soldat din gruparea Kree Starforce este Vers, care are puteri pe care nu le bănuiește, precum și niște frânturi de amintiri pe care nu le înțelege. Liderul Starforce încearcă să o ajute pe Vers să lupte împotriva emoțiilor pe care aceasta le are în timpul luptelor.

După ce o misiune eșuează, Vers ajunge pe Pământ și se întâlnește cu nimeni altul decât Nick Fury, aflat la începutul carierei sale când nu credea în existența supereroilor.

Fără să își propună, Vers și Fury ajung să formeze o echipă pentru a lupta împotriva unui inamic comun, Skrulii, care s-au infiltrat pe Pământ, luând forma altor oameni.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Captain Marvel nu duce lipsă de mister, precum și de răsturnări de situație. De asemenea, pelicula pregătește foarte bine terenul pentru următorul film Marvel, Avengers: Endgame, care va avea premiera în aprilie. Mai mult, unele momente sau detalii din celelalte pelicule Marvel capătă un nou înțeles aici.

În ce privește distribuția, Brie Larson este wow! O actriță câștigătoare a premiului Oscar care arată că poate interpreta orice, inclusiv o supereroină. Personajul ei este complex, puternic, însă și amuzant. Vers pornește într-o călătorie nu numai pentru a lupta împotriva răului, ci și pentru a-și recupera identitatea, amintirile și viața, cu alte cuvinte, pentru a descoperi cine este.

Un alt personaj impresionează foarte mult și probabil veți fi de acord cu mine. Este vorba de Goose, o pisică aparent inofensivă și adorabilă, dar care, în realitate, este un Flerken, adică o creatură cu puteri extraordinare.

Efectele vizuale sunt exact ce trebuie, iar în format Imax 3D toate se văd incredibil. Muzica acompaniază perfect povestea și trăirile pe care filmul vrea să le transmită.

Distribuit de CineForum, nu ratați Captain Marvel care are premiera vineri, 8 martie. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata