Ce filme noi vedem la Cineplexx din 15 Aprilie

1

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

  • #dogpoopgirl
  • Băieții Răi
  • Iepurele Găină și Hamsterul Întunericului

#DOGPOOPGIRL ( AP12 )

PREMIERĂ: 15 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Dramă, Comedie

DISTRIBUȚIE: Andreea Gramosteanu, Tudor Istodor, Coca Bloss, Cezar Antal, Paul Chiributa

SINOPSIS:

#dogpoopgirl este o satiră socială cu elemente tragice despre epoca internetului. Inspirat din fapte reale, scenariul ne propune o localizare în spațiul Românesc a primului caz de online shaming din istoria internetului. În 2005, câinele unei femei defechează pe podeaua unui vagon de metrou din Seoul, Coreea de Sud. Din motive necunoscute femeia refuză să strângă mizeria, este fotografiată, iar incidentul este viralizat prin intermediul unui blog de opinie.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3LYKzUb

BĂIEȚII RĂI ( AG )

PREMIERĂ: 15 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba română, 3d dublat în limba maghiară

GEN: Comedie, Aventură, Animație

DISTRIBUȚIE: Sam Rockwell, Marc Maron, Anthony Ramos, Nora Lum (Awkwafina), Craig Robinson

SINOPSIS:

Nimeni nu a eșuat vreodată atât de lamentabil în încercarea de a fi bun, ca Băieții răi.

În noua comedie de acțiune de la DreamWorks Animation, bazată pe seria de cărți best seller New York Times, o echipă criminală de haiduci patrupezi este pe cale să înfăptuiască cea mai provocatoare escrocherie de până acum – să devină cetățeni model.

Niciodată nu au existat cinci prieteni la fel de infami ca Băieții răi – hoțul de buzunare atrăgător, domnul Wolf, spărgătorul atotștiutor, domnul Snake, maestrul deghizării, domnul Shark , „mușchi nervos”, domnul Piranha și hackerița cu limba ascuțită, doamna Tarantula, alias „Webs”.

Dar când, după ani de nenumărate furturi și fiind cei mai căutați răufăcători din lume, gașca este în sfârșit prinsă, dl. Wolf încheie o înțelegere (pe care nu intenționează să o respecte) pentru a-i salva pe toți din închisoare: Băieții răi se vor face buni.

Sub tutela mentorului lor, profesorul Marmalade, un cobai arogant (dar adorabil!), Băieții răi și-au propus să păcălească lumea că s-au schimbat. Pe parcurs, însă, dl. Wolf începe să bănuiască că a face bine cu adevărat îi poate oferi ceea ce și-a dorit întotdeauna în secret: acceptare. Deci, când un nou răufăcător amenință orașul, poate dl. Wolf convinge restul bandei să devină… Băieții Buni?

Filmul îi are în distribuție pe Zazie Beetz (Joker), Lilly Singh (Bad Moms) și câștigătorul Emmy Alex Borstein (The Marvelous Mrs. Maisel).

Bazat pe seria de cărți de succes Scholastic de Aaron Blabey, Băieții răi este regizat de Pierre Perifel (animator, filmele Kung Fu Panda), făcându-și acum debutul în regie. Filmul este produs de Damon Ross (Trolls, The Boss Baby, co-producător Nacho Libre) și Rebecca Huntley (producător asociat, The Boss Baby). Producătorii executivi sunt Aaron Blabey, Etan Cohen și Patrick Hughes.

PROGRAM:

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3KG804v

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3JEIivP

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

1 Comentariu
  1. mihaela andronache spune

    Buna ziua, va multumesc frumos pentru articol si toate detaliile date. Legat de subiect si articol am vazut o parte din ideea principala pe PortalulTauTV.net gratuit si de acolo am reusit sa caut mai multe informatii si am dat de articolul dumneavoastra. Va multumesc inca o data pentru detaliile aditionale aduse in articol!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata