“Spectre” – Spot TV: James Bond îl întâlnește pe Christoph Waltz și descoperă organizația secretă a acestuia

0

Îl interpretează Christoph Waltz pe antagonistul clasic Blofeld? Regizorul Sam Mendes a fost evaziv în legătură cu acest lucru, dar sunt multe indicii care ne arată că într-adevăr Waltz s-ar putea să joace celebrul personaj din franciza Bond – Blofeld. În ultimul spot TV al filmului “Spectre”, îl vedem pe Bond în cadrul organizației secrete condusă de misteriosul Waltz și, totodată, putem vedea scene de urmăriri și explozii.

Bond descoperă organizația secretă cu ajutorul lui Madeleine Swann (Léa Seydoux), iar Waltz este sau nu (cel mai probabil este) Blofeld. Actorul Christoph Waltz a negat acest lucru, dar atunci când Sam Mendes a fost întrebat de acest personaj în cadrul unui interviu, regizorul nu a exclus posibilitatea că am putea să aflăm mai multe despre Blofeld în noul film Bond.

“Spectre” este filmul cu numărul 24 din celebra franciză Bond și va avea premiera în UK la data de 26 octombrie și pe 6 noiembrie în SUA.

Din distribuție fac parte Daniel Craig, Léa Seydoux, Monica Bellucci, Dave Bautista, Naomie Harris, Ralph Fiennes și Ben Whishaw.

Un mesaj criptat din trecutul lui Bond îl trimite pe acesta într-o nouă misiune în Mexico City și Roma, unde o întâlnește pe Lucia Sciarra (Monica Bellucci), văduva unui criminal periculos. Bond trebuie să demonstreze existența unei organizații sinistre – SPECTRE.

spectre-434221l

spectre-445453l

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar