Ce șanse sunt ca Daisy Ridley să o interpreteze pe Lara Croft

0

În urma succesului de care s-a bucurat reboot-ul Lara Croft în lumea jocurilor video, producătorii doresc să facă un reboot și în lumea filmelor. Acum câteva săptămâni, au apărut primele zvonuri conform cărora actrița britanică Daisy Ridley ar putea să primească rolul principal. Între timp, Ridley a confirmat că se află în discuții cu producătorii reboot-ului pentru a o interpreta pe Lara Croft, însă există o problemă. Pentru a putea face un film ai nevoie de un scenariu, iar producătorii nu au încă acest lucru.

Duminica trecută, Ridley a participat la gala premiilor Empire care a avut loc în Londra și a acordat un interviu pentru The Hollywood Reporter. Actrița britanică a confirmat că și-ar dori să joace acest rol emblematic în reboot-ul Tomb Raider și, totodată, a recunoscut că scenariul nu este gata. Mai mult decât atât, Ridley a mărturisit că așteaptă o  propunere sigură.

Programul actriței este foarte încărcat în perioada următoare, însă ea a declarat pentru THR că ar putea să își facă timp pentru Tomb Raider, chiar dacă este ocupată cu filmările pentru “Star Wars 8”.

Angelina Jolie a interpretat-o pe Lara Croft în primele două filme ale seriei – Lara Croft: Tomb Raider” (2001) şi Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003).

Angelina Jolie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata