Cincizeci de umbre întunecate pe Blu-ray și DVD

0

După despărțirea de Christian, Anastasia începe sa lucreze la Seattle Independent Publishing, unde îl are ca șef pe Jack Hyde, care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil în prezența lui, deoarece devine mult prea familiar față de ea. Între timp, aceasta se împacă cu Christian, neștiind că el a cumpărat SIP pentru a o putea ține aproape. Christian devine gelos pe Jack și caută motive să-l concedieze. Când Jack o șantajează pe Ana în legătură cu schimbul de e-mail-uri dintre ea și Christian și îi face propuneri indecente, Ana îl lovește și fuge din clădirea SIP, unde se întâlnește cu Christian. Jack este concediat, lucru ce-l determină să-și arate adevărata față și care dezvăluie trecutul comun pe care-l are cu Christian Grey. În scenă intră Leila Williams și Elena Lincoln, foste partenere BDSM ale lui Christian care caută să revină în viața lui și să o înlăture pe Anastasia din peisaj. Oare vor reuși?!

Titlul original: FIFTY SHADES DARKER

Titlul în limba română: CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE

Regia: James Foley

Gen: romantic

Distribuţie: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Bella Heathcote, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Kim Basinger, Marcia Gay Harden

Distribuitor: Empire Filmwww.facebook.com/EmpireFilm

Site achiziționare filme: www.empirefilm.ro

Format disponibil

Cinzeci de umbre întunecate (Fifty shades darker) va fi disponibil în magazinele de specialitate din 7 iunie în format Blu-ray și DVD.

Trailer subtitrat:

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar