“Coliziunea”, cât de departe ai merge, ca să salvezi persoana iubită?

0

“Coliziunea” (“Collide”) este un film de acţiune regizat de Eran Creevy după un scenariu scris de Eran Creevy şi F. Scott Frazier.

Din distribuţie fac parte: Nicholas Hoult, Felicity Jones, Marwan Kenzari, Ben Kingsley şi Anthony Hopkins.

“Coliziunea”

Cât de departe ai merge, pentru a salva persoana iubită? Acesta este mesajul pe care ni-l transmite filmul regizat de Ervan Creevy. Regizorul britanic are în portofoliu doar trei filme: “Shifty” (2008), “Welcome to the Punch” (2013) şi “Collide” (2016); pentru prima producţie a primit o nominalizare la premiile BAFTA. Nu am vizionat primele două filme ale regizorului şi nu ştiam ce stil are Creevy, însă pot spune că “Coliziunea” mi-a plăcut şi aştept alte pelicule de la Ervan.

“Coliziunea”

Acţiunea filmului “Coliziunea” se desfăşoară în Germania, unde Casey (Nicholas Hoult), un tânăr american, se îndrăgosteşte de Juliette (Felicity Jones). Casey renunţă la trecutul său obscur şi începe o viaţă diferită alături de Juliette, însă destinul le pregăteşte un test important. Ea este diagnosticată cu o boală gravă şi numai un transplant costisitor ar putea să îi salveze viaţa. Pentru a face rost de bani, Casey revine la vechile obiceiuri şi primeşte o misiune dificilă: aceea de a jefui un gangster german – Hagen.

“Coliziunea”

Aşadar, Casey pregăteşte un plan, însă misiunea este dificilă, oare va reuşi?

“Coliziunea”

“Coliziunea” este un film de acţiune bun, care ne oferă nu numai curse nebuneşti de maşini, ci şi o poveste de dragoste impresionantă. Cât de departe ai merge pentru cel iubit? Casey ne arată că merită orice sacrificiu pentru a salva persoana pe care o iubeşti, chiar dacă deciziile nu sunt cele mai inspirate. La rugămintea lui Juliette, el renunţă la o viaţă periculoasă, trăită până atunci pe muchie de cuţit. Însă atunci când Juliette e diagnosticată cu o boală foarte gravă, Casey trebuie să ia o decizie rapid. Să revină la vechile obiceiuri pentru a face rost de bani, chiar dacă acest lucru înseamnă să îşi încalce promisiunea făcută persoanei iubite, sau să rişte să o piardă pe Juliette, a cărei viaţă este în pericol din cauza bolii, având nevoie cât mai repede de un transplant?

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

“Coliziunea”

Scenariul este bun şi mi-a plăcut cum au fost construite scenele de acţiune şi cum a fost inserată povestea de dragoste dintre Casey (un Romeo contemporan) şi Juliette.

“Coliziunea”

În ceea ce priveşte distribuţia, m-am bucurat să îl revăd pe Anthony Hopkins, unul din actorii mei preferaţi. Hopkins este unul din puţinii actori care, din punctul meu de vedere, poate interpreta orice personaj: de la canibal, psihopat, gangster până la erou sau om de afaceri; el îşi interpretează impecabil rolurile. Ben Kingsley este, asemenea lui Hopkins, un actor cameleon, descurcându-se excelent în rolul lui Geran, un personaj care nu poate să treacă neobservat. Nicholas Hoult, protagonistul peliculei, pe care probabil îl ştiţi din “Mad Max: Fury Road”, “About a Boy” şi “X-Men: Days of Future Past”, se descurcă foarte bine şi împreună cu Felicity Jones, care m-a impresionat în “The Theory of Everything”, formează un cuplu carismatic.

“Coliziunea”

În concluzie, “Coliziunea” poate nu oferă neapărat ceva nou, însă, în opinia mea, este un film de acţiune bun, cu un scenariu coerent, personaje bine conturate şi distribuţie excelentă. Ceea ce nu mi-a plăcut, însă nu are legătură cu filmul, este faptul că trailerele ne-au oferit prea multe detalii şi mi-ar fi plăcut să ne lase mai multe surprize.

“Coliziunea”

“Coliziunea” (“Collide”) poate fi vizionat începând cu 2 septembrie 2016. Filmul este distribuit de InterComFilm. Vizionare plăcută!

poster

[review]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata