Daniel Radcliffe a primit o stea pe Walk of Fame

0

Daniel Radcliffe a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, la Los Angeles.

Steaua dedicată actorului britanic este cea de-a 2.565-a de pe celebrul bulevard din Hollywood.

118 - 1

Radcliffe și-a început cariera în cinematografie de când era copil și a devenit cunoscut în întreaga lume atunci când s-a lansat filmul Harry Potter and the Sorcerer’s Stone” (“Harry Potter și Piatra Filozofală”) în 2001. Acesta a fost primul film din franciza care urma să devină una din cele mai populare și cunoscute din toate timpurile. Așadar, nu este o surpriză să aflăm că Daniel Radcliffe a primit o stea pe Walk of Fame la vârsta de numai 26 de ani.

În ciuda faptului că Radcliffe a reușit să își contruiască o carieră la Hollywood, care nu include doar filmele din faimoasa franciză “Harry Potter”, actorul este conștient că va fi întotdeauna văzut ca Harry Potter. Mai mult decât atât, a declarat că o să fie greu să vadă pe altcineva în rolul celebrului vrăjitor. Lucru care se va întâmpla atunci când “Harry Potter and the Cursed Child” va avea premiera pe scena teatrului din Londra anul viitor.

În momentul de față, actorul se află într-un turneu de promovare al ultimului său film, Victor Frankenstein. Filmul va avea premiera în cinematografele din România la data de 4 decembrie 2015.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar