De ce James Bond nu ar fi un agent bun în viața reală

0

Dacă te-ai întrebat vreodată cât de bun ar fi James Bond ca agent secret în viața reală, având în vedere faptul că el călătorește prin toată lumea și nu ratează nicio ocazie să se prezinte ca “Bond, James Bond”, atunci nu ești singurul care și-a pus această întrebare. Potrivit unor agenți secreți adevărați, James Bond nu s-ar descurca bine ca agent secret.

De ce nu ar fi James Bond bun ca agent secret? Răspunsul vine de la o sursă a serviciilor secrete care a declarat pentru Buzzfeed că James Bond nu este ceea ce caută o agenție de spionaj, cum ar fi MI6 (Secret Intelligence Service).

James Bond, cel mai probabil, nu ar avea succes dacă s-ar alătura serviciilor secrete. Ceea ce Bond ne arată în film nu reflectă realitatea. Munca în echipă este esențială pentru o astfel de organizație, iar eroii care lucrează singuri rareori au rezultate bune.

Așadar, James Bond nu ar fi un agent bun. Știm cu toții că Bond este acel agent care preferă să lucreze singur și să fie cel care salvează lumea de fiecare dată.

MI6 caută agenți care nu sunt ca James Bond. În locul unui agent care lucrează după propriile reguli, preferă să lucreze singur, bea multe pahare de Martini, dar obține rezultate, MI6 pune accentul pe partea umană a acestui job. Ei sunt interesați de capacitatea unui agent de a comunica cu ceilalți, să se identifice cu alte persoane chiar dacă provin din țări diferite. De asemenea, ei caută persoane care sunt interesate să călătorească deoarece cel mai probabil agenții vor trebui să călătorească mult și să lucreze cu guverne și agenții internaționale.

Sursa citată de Buzzfeed adaugă următoarele lucruri.

Serviciile secrete caută oameni care vor să comunice cu ceilalți, să îi înțeleagă și să se ocupe de natura complexă a relațiilor umane.

“Spectre” este filmul cu numărul 24 din celebra franciză Bond și va avea premiera în UK la data de 26 octombrie și pe 6 noiembrie în SUA.

Din distribuție fac parte Daniel Craig, Léa Seydoux, Monica Bellucci, Dave Bautista, Naomie Harris, Ralph Fiennes și Ben Whishaw.

Un mesaj criptat din trecutul lui Bond îl trimite pe acesta într-o nouă misiune în Mexico City și Roma, unde o întâlnește pe Lucia Sciarra (Monica Bellucci), văduva unui criminal periculos. Bond trebuie să demonstreze existența unei organizații sinistre – SPECTRE.

“Spectre” poate fi deja văzut în cinematografele din Marea Britanie, iar în SUA va avea premiera pe 6 noiembrie. Filmul va intra în cinematografele din țară tot pe 6 noiembrie.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar