Despicable Me 2 – Recenzie

0

Minioni, apoi minioni, inca cativa minioni, si mai multi minioni si Gru si fetitele lui si inca cativa.

Da Despicable Me revine cu partea 2 si din primul film producatorii au invatat multe, l-au facut mai haios, si pe langa povestea principala mai vedem si micile scenete incredibil de haioase cu creaturile acelea mici galbene indragite de toata lumea care se numesc minions.
Fostul ticalos Gru jucat de Steve Carell isi traieste viata alaturi de fetitele lui, de jucausii minions si Dr Nefario jucat de Russell Brand cand intr-o zi o agenta Anti-Villain League pe nume Lucy interpretata de Kristen Wiig il rapeste pe Gru si il duce in baza subacvatica, unde il invita pe Gru sa li se alature agentiei pentru a prinde un alt infractor in libertate.

In aceasta parte a 2 a Gru este pus in situatia de a schimba caracterul lui evil intr-unul hero, pe langa acest fapt, el incepe sa aiba diverse sentimente care il fac uman, sentimente de dragoste fata de Lucy si fata de fetele lui, fiind un parinte protector. Cat despre minions si in acest film sunt amuzanti , chiar in toate scenele in care apar, nu poti sa te abtii sa nu razi cu lacrimi. Toate intamplarile lor incepand din prima secunda a filmului pana in ultimele faze haioase din credits.

Nu uita sa citesti

Fast X

Related Posts

100825_gal

Despicable Me 2 este un film frumos de urmarit cu toata lumea, va recomand sa mergeti sa il vedeti, de preferat in 3D.

Vorba unui minion “Quack Quack”

Vezi trailer:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata