Disney a lansat primul teaser trailer pentru “Moana”

0

Disney a lansat primul teaser trailer pentru Moana.

Animația urmărește aventurile tinerei Moana, care împreună cu Maui, pornește într-o aventură epică.

Auli’i Cravalho, în vârstă de 14 ani, dă viață personajului principal, Moana, care este prima prințesă polineziană a studiourilor Disney. Tânăra actriță a declarat că este entuziasmată că are ocazia să interpreteze o prințesă Disney.

De când eram copil, mi-am dorit să fiu o prințesă Disney și, după, mi-am dorit să devin cântăreață sau actriță. Moana este un personaj extraordinar. E curajoasă, puternică, știe ce vrea și nu îi este teamă să obțină ce vrea, și cred că, din acest punct de vedere, ne asemănăm. Îmi place să văd cum se descurcă în călătoria sa și cum evoluează ca persoană.

Talentul lui Auli’i Cravalho pentru muzică a ajutat-o să obțină acest rol deoarece a participat la un casting în Oahu, Hawaii, iar acolo a fost descoperită de un agent care a fost impresionat de vocea tinerei. La scurt timp, aceasta s-a dus în Los Angeles unde s-a întâlnit cu regizorii Ron Clements și John Musker și a primit rolul Moanei.

Ron Clements și John Musker se ocupă de regie și scenariu, iar producătorul animației este Osnat Shurer. Muzica este compusă de Lin-Manuel Miranda, laureatul premiului Tony, Mark Mancina, premiat cu un Grammy și Opetaia Foa’i.

“Moana” va avea premiera la data de 23 noiembrie 2016 în SUA, iar în România pe 25 noiembrie.

poster

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata