Disney lucrează la o continuare pentru “Frozen”. Ce se va întâmpla cu Elsa

0

După succesul înregistrat de “Frozen”, ne așteptam ca animația produsă de Disney să aibă o continuare. Disney a confirmat, în martie, că se lucrează la un sequel pentru “Frozen”, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii. Regizorul Chris Buck a oferit câteva informații despre noua animație și a declarat că o să vedem o Elsa complet diferită.

În “Frozen”, Elsa a trecut prin momente dificile, încercând să accepte cine este. În timpul acestui proces, lucrurile s-au complicat, iar sora sa mai mică a fost cea care a ajutat-o. Elsa a fost văzută ca personajul negativ al poveștii. Acum, ea a reușit să își contoleze puterea, iar Chris Buck susține că vom vedea o altă față a Elsei. Într-un interviu acordat pentru Fandango, acesta ne-a explicat:

“În Frozen, ea a trecut printr-o perioadă dramatică, însă, la final, a simțit că poate să fie o persoană mai deschisă și să se bucure din nou. Acest lucru l-am văzut în scurta animație lansată – ne putem distra cu Elsa. Și această nouă personalitate…o puteți vedea în următoarea animație”.

Alte detalii legate de scenariu nu au fost încă anunțate. Informații despre producție și data lansării nu au fost, de asemenea, anunțate. Chris Buck va lucra alături de Jennifer Lee și producătorul Peter Del Vecho. Nu știm încă dacă Idina Menzel și Kristen Bell vor face parte din distribuție, însă ambele actrițe și-au arătat entuziasmul pentru noua animație Disney.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata