Leonardo DiCaprio va juca în “The Devil in the White City”

0

În ultimii 13 ani, regizorul Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio au lucrat împreună la cinci filme. Se pare că această colaborare continuă, iar cei doi se vor reuni pentru o nouă producție, o adaptare a cărții “The Devil In The White City: Murder, Magic And Madness At The Fair That Changed America”, scrisă de Erik Larson.

Potrivit Deadline, Paramount Pictures a cumpărat drepturile de autor pentru a putea produce filmul. Billy Ray (“Captain Philips”, “The Hunger Games”) se va ocupa de scenariu, iar Leonardo DiCaprio îl va interpreta pe doctorul H.H. Holmes, unul din cei mai periculoși criminali din istoria Americii.

Cartea “The Devil In The White City”, lansată în 2003, spune povestea adevărată a doctorului Holmes și a operațiilor pe care le practica în Chicago, în secolul al XIX-lea. În 1893, orașul a găzduit o expoziție mondială, iar Holmes a fost de acord să construiască un hotel pentru acest eveniment. Ceea ce oamenii nu au știut a fost că doctorul avea, în realitate, alte planuri. A construit hotelul ca să aibă propriul loc unde putea să ucidă. Hotelul avea o cameră de gazare, un crematoriu și o masă pentru disecție, și, potrivit Deadline, Holmes vindea scheletele victimelor sale pentru cercetări științifice.

Filmul va urmări crimele îngrozitoare făcute de Holmes. Acesta ucidea îndeosebi fete tinere, iar cele mai multe victime le-a făcut în timpul Expoziției Mondiale din 1893.

The Devil In The White City” nu are încă dată de lansare.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar