3

Expend4bles este un film american de acțiune.

Din distribuție fac parte: Jason Statham, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Randy Couture Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran și Andy García.

***

Am văzut Expend4bles la Cineplexx Băneasa, mulțumită invitației primite de la Vertical Entertainment. Eroii de sacrificiu s-au întors! Este al patrulea film Expendables de până acum, în cazul în care nu ați observat că „4” se regăsește în titlul oficial al noului film. Expend4bles îi readuce pe Sly Stallone și Jason Statham, favoriții fanilor, dar, în mod interesant, nu include multe dintre celelalte nume mari din filmele anterioare.

Noul film îi întâmpină pe Megan Fox (Transformers) și pe un remarcabil Levy Tran (MacGyver), Fox luând chiar și rolul descurajant de lider la un moment dat. Dar înainte de numirea ei, filmul se concentrează pe Christmas (Statham) și Barney (Stallone), după o deschidere plină de suspans care îl prezintă pe Iko Uwais (Snake Eyes, Mile 22) în rolul lui Rahmat, noul răufăcător.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Cei doi eroi de sacrificiu principali primesc o nouă misiune de la un misterios șef pe nume Marsh (Andy Garcia), anume să călătorească peste ocean și să neutralizeze o amenințare teroristă. Alături de duo-ul dinamic se reîntorc veteranii Gunner (Dolph Lundgren) și Toll Road (Randy Couture) cu noi adăugări Easy Day (rapperul 50 Cent) plus cele mai sus menționate.

50 Cent și Couture pot să pară stângaci în felul în care își interpretează personajele, dar este distractiv să-i vezi în acțiune pe marele ecran. Un alt punct culminant hilar este atunci când Christmas acceptă un nou job ca bodyguard al unui influencer prea detestabil. Vă puteți imagina cum merge treaba odată ce noul șef începe să îl irite pe Statham.

Stallone aduce pe marile ecrane multe scene amuzante jucate alături de Statham, cum ar fi cel când pilotează elicopterul cu speranța de a salva situația.

Prima încercare a lui Barney de a-l opri pe Rahmat dă greș. A doua încercare a echipei nu decurge neapărat bine, căci toți sunt capturați la bordul unei nave periculoase care transportă arme nucleare. Christmas trebuie să îi salveze și, din fericire, are parte de un ajutor. Sigur, există arme din belșug în Expend4bles, dar adevăratele momente importante provin din acele secvențe distractive de luptă corp la corp din al treilea act palpitant.

Distribuit de Vertical Entertainment, Expend4bles a ajuns în cinematografe. Vizionare plăcută!

3 Comentarii
 1. cbd vape canada spune

  Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you’re a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come back at some point. I want to encourage you continue your great posts, have a nice weekend!

 2. KennethDrows spune

  Hello,

  Music download private server https://0daymusic.org MP3, FLAC, LIVESETS, Music Videos.

  Team 0day

 3. vorbelutrioperbir spune

  Pretty! This was a really wonderful post. Thank you for your provided information.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata