Filmările pentru “Deadpool 2” vor începe în 2017

0

Producătorul Simon Kinberg a anunţat că filmările pentru “Deadpool 2” vor începe în 2017 şi că scenariul este aproape gata.

Cu mult timp înaintea premierei filmului Deadpool”, producătorii au luat în calcul posibilitatea unui sequel. Datorită recordurilor care au urmat după lansare (pelicula a doborât recordul realizat de “The Matrix Reloaded” în weekend-ul de deschidere la categoria filmelor cu limită de vârstă şi, ulterior, a devenit filmul cu cele mai mari încasări la categoria filmelor cu limită de vârstă), producătorii au anunţat că lucrează deja la un sequel.

“Deadpool 2”

Într-un interviu acordat pentru Collider, producătorul Simon Kinberg a declarat că scenariul pentru sequel este scris de scenariştii filmului original – Rhett Reese şi Paul Wernick. Din păcate, el nu a vrut să divulge alte informaţii legate de scenariu şi a declarat că speră să înceapă filmările pentru “Deadpool 2” în 2017.

Băieţii lucrează la scenariu şi sperăm să fie gata în curând. Ne dorim să începem filmările la începutul anului viitor.

Regizorul Tim Miller va regiza “Deadpool 2”, iar Ryan Reynolds îşi reia rolul principal. Nu au fost încă confirmaţi alţi membri ai distribuţiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata