Lansări DVD, BD și BD3D mai 2014 în România

1

            Pe data de 7 mai

            i) Empire Film lansează următoarele filme:

pe DVD și blu-ray Snow White and the Hunstman (Albă ca Zăpada și războinicul vânător)

snow

Albă ca Zăpada și războinicul vânător este o nouă abordare a basmului clasic care îi oferă un rol mai extins Vânătorului interpretat de Chris Hemsworth. În basm, Regina cea Rea interpretată de Charlize Theron (câștigătoare a Premiului Oscar, pentru Cea mai Bună Actriță) îi ordonă acestuia să o ducă pe Albă ca Zăpada , interpretată de Kristen Stewart (Twilight) în pădure şi să o omoare, dar Vânătorul o eliberează. În noua abordare a basmului, in filmul lui Rupert Sanders ,Vânătorul nu ia această atitudine din dragoste, acesta acţionând mai mult ca un mentor, învăţând-o pe Albă ca Zăpada să se lupte şi să supravieţuiască. Regina Evil trebuie să-și înfrunte destinul acum.

Cumpără acum

Pentru conica filmului click aici.

pe DVD și blu-ray About time (Era și timpul!)

about

La vârsta de 21 de ani, Tim află un incredibil secret. După încă o altă petrecere nereuşită de Anul Nou, tatăl lui Tim îi spune fiului său că bărbaţii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viaţa lui, aşa că se hotărăşte să-şi facă viaţa mai bună… el decide să folosească darul său unic pentru a câștiga inima frumoasei Mary. Din nefericire, această misiune se dovedeşte a fi mult mai grea decât îşi imaginase. ERA ŞI TIMPUL! Este o comedie despre iubire şi despre faptul că, deşi poţi călători în timp, cel mai important e să ştii să-ţi faci viaţa frumoasă, şi că pentru asta nu ai nevoie să te tot plimbi în trecut şi să revii în prezent.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray American reunion (Plăcintă americană: Din nou pe felie)

american

În comedia PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoştinţă acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. În vara lui ’99 patru băieţi din micul orăşel din Michigan îşi încep aventura vieţii lor în încercarea de a-şi pierde virginitatea. Anii au trecut, iar Jim şi Michelle s-au căsătorit, în timp ce Kevin şi Vicky şi-au spus „la revedere”. Drumurile lui Oz şi ale lui Heather s-au despărţit, iar Finch încă mai suspină după mama lui Stifler. Acum, aceşti prieteni de-o viaţă se întorc în oraşul natal ca adulţi care caută să regăsească inspiraţia de a trăi nebuneşte. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceştia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar şi faptul că timpul şi distanţele nu şi-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray All is lost (Când totul e pierdut)

all

Robert Redford, câștigător al unui premiu OSCAR, este protagonistul thriller-ului All Is Lost. Aflat într-o călătorie solitară în Oceanul Indian, un bărbat al cărui nume nu-l vom şti niciodată, se trezeşte într-o dimineaţă că iahtul său ia apă după ce s-a lovit de un container care plutea rătăcit pe apă. Echipamentul de navigare şi cel de transmisiuni radio sunt distruse, aşa că omul navighează în orb înspre o furtună violentă. În ciuda faptului că are o intuiţie de navigator excelentă, precum şi o forţă remarcabilă pentru vârsta sa, omul are de dus o luptă disperată împotriva furtunii.

https://www.youtube.com/watch?v=ZEA-rQMQ_u0

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray The purge (Noaptea judecății)

purge

Dacă o dată pe an ai putea comite orice crimă fără a suporta nici o consecință, ce ai alege să faci? Când un străin pătrunde pe proprietatea bine împrejmuită a lui James Sandin, interpretat de Ethan Hawke, în noaptea Purificării, se declanşează o serie de evenimente care ameninţă să-i devasteze familia. Acum depinde numai de James, de soţia lui, Mary, interpretată de Lena Headey, şi de copiii lui să treacă noaptea fără să se transforme în monştri de care încercaseră până acum să se ascundă.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Ted

ted

John Bennett (Mark Wahlberg), interpretează rolul unui bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de… ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de depăşit. Cei doi sunt de nedesparţit, însă Ted nu este deloc o influenţă pozitivă. Fumează marijuana, bea şi petrece aproape tot timpul. Ducând o viaţă degradantă şi lipsită de responsabilităţi, acesta îl impiedică pe John să poată avea la rândul lui o viaţă organizată şi liniştită alături de iubita lui. Asta pînă când, sătula de această situaţie, Lori decide să puna piciorul în prag: ori ea, ori Ted.

Cumpără DVD       Cumpără BD

pe DVD The frozen ground (Crime în Alaska)

frozen

Filmul se bazeaza pe un caz real. Un agent al statului Alaska, Jack Halcombe (Nicolas Cage) face un parteneriat cu Cindy Paulson (Vanessa Hudgens), victima care a izbutit să scape din mâinile criminalului în serie Robert Hansen pentru a reuşi să-l aducă pe acesta în faţa legii.

Cumpără acum

pe DVD Last days on Mars (Ultimele zile pe Marte)

last

Povestea începe în ultima zi din prima misiune cu echipaj uman pe Marte, echipaj care descoperă elemente fosilizate ale vieţii bacteriene. Dar expediţia lor neautorizată duce la un dezastru atunci când unul dintre membrii echipajului cade într-o prăpastie şi toată lumea îşi dă seama că forma de viaţă pe care au descoperit-o ar putea fi cu totul altceva. În timp ce grupul începe să se destrame şi un pericol teribil îi pândeşte, singura lor speranţă este iminenta sosire a navei Aurora…

Cumpără acum

pe DVD Kill your darlings (Tineri și rebeli)

kill

Daniel Radcliffe este plin de vitalitate. Dane DeHaan este în mare formă și periculos.”Entertainment Weekly. Când Allen Ginsberg (Daniel Radcliffe) este acceptat la Columbia University, tradiția intră în conflict cu ideile și atitudinile moderne și îndrăznețe, întruchipate de Lucien Carr (Dane DeHaan). Lucien este o ființă fascinantă pentru timidul, nesofisticatul Allen, și în curând, cel din urmă este atras în cercul lui Lucien de prieteni, băutori înrăiți, de jazz-clubbing, alături de William Burroughs (Ben Foster) și David Kammerer (Michael C.Hall), care, în mod clar sunt ofensați și plini de resentimente vis a vis de poziția lui Allen ca noul partener a lui Lucien. O poveste adevărată despre prietenie, dragoste și crimă, Tineri și rebeli relatează anul cheie care avea să schimbe pentru totdeauna viața lui Allen Ginsberg și care avea să provoace scânteia ce a dat naştere unei întregi generaţii – Beat Revolution

Cumpără acum

            ii) Odeon Film lansează următoarele filme:

pe DVD și blu-ray The secret life of Walter Mitty (Viața secretă a lui Walter Mitty)

walter

Walter Mitty e un bărbat timid cu o imaginaţie hiperactivă. El lucrează ca editor foto la o revistă celebră şi visează adesea cu ochii deschişi cum ar fi dacă a fi super-erou. Când un negativ de fotografii dispare, el porneşte într-o aventură adevărată.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Paranormal activity: The marked ones (Activitate paranormal 5: Cei aleși)

paranormal

Jesse se confruntă cu o serie de lucruri deranjante și inexplicabile după moartea vecinului său. În timp ce investigează moartea acestuia, nu este mult până când Jesse află că a fost „însemnat” de o entitate demonică răuvoitoare, și este doar o chestiune de timp până când va fi total sub controlul acestei entități. Familia şi prietenii lui încearcă totul pentru a-l salva pe Jesse.

Cumpără acum

            Pe data de 12 mai Empire Film

i) lansează următoarele filme:

pe DVD și blu-ray 47 ronin (Ronin: 47 pentru răzbunare)

bd ronin

Filmul este o aventură epică explozivă care marchează întoarcerea lui Keanu Reeves la filmele de mare anvergură. După ce un războinic le ucide maestrul și îi declara proscriși, 47 de samurai rămași fără săpân jură să se răzbune și să-și recâștige onoarea. Goniți din casele lor și împrăștiați prin tot ținutul, acești ronini se văd nevoiți să apeleze la ajutorul lui Kai (Keanu Reeves), un samurai de rang inferior, pe care odinioară îl repudiaseră, pentru a-și croi drum printr-o lume de bestii mistice, vrăjitorii și teroare fantasmagorică.

Cumpără acum

Pentru cronica filmului click aici.

pe DVD The five year engagement (Te măriți cu mine?)

five

Plin de râsete și momente sincere, filmul îi are ca actori pe Jason Segel (The Muppets) și Emily Blunt (The Devil Wears Prada) care interpretează rolul unui cuplu. De la provocări în carieră, la presiunea familiei și o serie de alte obstacole cuplul încearcă să-și planifice nunta perfectă. Oare poate relația lor să supraviețuiască unei logodne prelungite?

Cumpără acum

pe DVD The man with the Iron fists (Omul cu pumni de fier)

man

Quentin Tarantino prezintă Omul cu pumni de fier, o aventură inspirată de filmele clasice de kung-fu, în viziunea colaboratorilor săi de cursă lungă, RZA (Wu Tang Clan)  și Eli Roth (Hostel).  Un transport de aur al împăratului a fost deturnat și fiecare războinic kung fu, asasin și pistolar angajat în China va lupta pe străzile din Jungle Village să revendice comoara. Alături de Russell Crowe, câștigator al Premiului Oscar și Lucy Liu îi putem vedea pe starurile artelor marțiale David Bautista, Rick Yune, Jamie Chung, Cung Le și Byron Mann.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray The World’s end

world

Pentru Gary King (Simon Pegg) și Andy Knightley (Nick Frost) trebuia să fie ultima reuniune – o noapte, cinci prieteni, doisprezece baruri. În ciuda entuziasmului acestora și numărului impresionant de pahare băute, nu reușesc să ajungă la ultimul bar de pe listă: The World’s End. Sosind în Newton Haven, cei cinci o întâlnesc pe Sam, sora lui Oliver, de care atât Gary cât și Steven au fost îndrăgostiți. Prietenii își dau seama că oamenii au fost înlocuiți cu niște roboți ciudați care acum amenință omenirea.

Cumpără DVD                             Cumpără BD

pe DVD și blu-ray Curse of Chucky (Blestemul lui Chucky)

curse

S-a intors pentru a 6-a oară! Realizatorii filmului care l-au creat pe Chucky revin cu o poveste terifiantă a păpușii posedate de spiritul unui criminal în serie. La ușa casei lui Nica (Fiona Dourif, True Blood) ajunge un pachet misterios. Cu toate acestea, după moartea misterioasă a mamei sale, Nica începe să creadă că păpușa cea roșcată vorbește și o bănuiește de toate crimele săvârșite și tot haosul creat.

http://www.youtube.com/watch?v=Y16TEl6Ek1M

Cumpără acum

pe blu-ray Sophie’s choice (Alegerea Sophiei)

sophie

Sophie, o catolică poloneză, este supraviețuitoarea lagărului de concentrare nazist de la Auschwitz. Aici și-a pierdut soțul, copiii și părinții. Sosit la New York pentru a scrie o carte, tânărul Stingo o întâlnește și se îndrăgostește de ea. Însă dragostea nu este mai puternică decât umbrele trecutului.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray 3D Flying swords of dragon gate (Poarta Dragonului – Orașul pierdut)

flying

Filmul are la bază legenda unui general din dinastia chineză Ming. Chow Wai On este un apărător al dreptății, un  fost comandant imperial care împreună cu un grup de rebeli luptă împotriva corupților ajunși în fruntea imperiului. Imperiul este condus de eunuci care au cunoscut o puternică ascensiune la putere în acel moment. Puterea este concentrată în mâna unui singur om. Acesta prin guvernatorii săi are controlul deplin al statului. Funcționarii oficialii cinstiți sunt persecutați, înscenandu-li-se diferite ilegalități sunt condamnați la moarte.

Cumpără acum

Pentru cronica filmului click aici.

pe blu-ray 3D Amazing Africa (Uimitoarea Africă)

amazing Africa

Nici un continent nu găzduiește atât de  multe împrejurimi  și peisaje diferite ca Africa. De la savane largi, odihnindu-se ușor pe dunele din desșrt, la densele păduri tropicale, până la granița cu Ecuadorul. Întâlnim multe triburi, cum ar fi tribul Massai din savana, care și-a păstrat tradițiile și modul de viață, și de asemenea putem urmări  felul cum animalele au fost nevoite să se adapteze mediului pentru a supraviețui. Alăturați-vă  pentru o  călătorie magică prin care poți descoperi  istoria și cultura omenirii. Fiți alături de noi într-o călătorie prin Africa!

Cumpără acum

ii) relansează următoarele filme:

pe BD Gladiator (Gladiatorul)

gladiator

Regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor, într-o poveste impetuoasă despre curaj și revanșă. Marele general roman Maximus (Russell Crowe) a condus din nou legiunile spre victorie pe câmpul de luptă. Odată terminat războiul, Maximus se gândește să se întoarcă acasă, la soția și la fiul său. Cu toate acestea, muribundul împărat Marcus Aurelius (Richard Harris) mai are încă o sarcină pentru general: să-i transmită puterea.

Cumpără acum

pe BD Despicable me (Sunt un mic ticălos)

despicable

Într-o suburbie fericită înconjurată de gărdulețe albe și tufe de trandafiri se află o casă neagră care se află în mijlocul unei peluze părăginite. Această casă ascunde un secret teribil, neștiut și nebănuit de nimeni din vecini. Înconjurat de o armată de minioni, maleficul Gru (voce – Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proporții astronomice. O să fure luna! (da, luna !!).

Cumpără acum

            Pe data de 13 mai Pro Video lansează următoarele filme:

pe DVD și blu-ray 12 years of slave (12 ani de sclavie)

12

Incredibila poveste adevărată a unui bărbat şi a luptei sale pentru supravieţuire şi libertate. Înainte de Războiul Civil american, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un bărbat de culoare liber din statul New York, este răpit şi vândut ca slav în sudul Statelor Unite. El va trebui să înfrunte cruzimea absolută a noului său proprietar (Michael Fassbender), dar va fi şi martorul unor acte de bunătate ieşite din comun. Solomon va încerca nu doar să rămână în viaţă, ci şi să-şi păstreze demnitatea în timpul extraordinarei sale odisei. În al 12-lea an de sclavie, întâlnirea accidentală cu un aboliţionist canadian (Brad Pitt) îi va schimba lui Solomon viaţa o dată pentru totdeauna.

Cumpără acum

Pentru cronica filmului click aici.

pe DVD și blu-ray The Wolf of Wall street (Lupul de pe Wall street)

wolf

Puneți-vă centurile pentru o poveste adevarată, mai mult decât scandaloasă, în regia legendarului Martin Scorsese, descrisă de critici drept „o capodoperă pentru noua generație”. Leonardo DiCaprio ne oferă „cea mai bună prestație din carieră” în rolul unui broker ahtiat după bani și faimă în New York, unde corupția este regină, iar mai mult nu este niciodată suficient. Numele său era Jordan Belfort, însă, în curând, toată lumea avea să-l cunoască după un alt nume: Lupul de pe Wall Street. Împreună, Scorsese și DiCaprio ne aduc un film fascinant despre excesul în stil american – „un spectacol absolut de la început până la sfârșit.”

Cumpără acum

Pentru cronica filmului click aici.

pe DVD Saving Mr. Banks (Saving Mr. Banks: În căutarea poveștii)

banks

Când fiicele sale l-au pus să promită că va ecraniza cartea lor favorită, „Mary Poppins” a lui P.L. Travers, Walt Disney nu s-ar fi gândit că va avea nevoie de două decenii ca să-şi îndeplinească promisiunea. În eforturile sale de a obţine drepturile, Disney se va lovi de încăpăţânarea autoarei, deloc dispusă să-şi predea iubita dădacă magică Hollywood-ului. Dar la un moment dat situaţia financiară o face să vină în vizită la Los Angeles, pentru a vedea planurile de ecranizare ale lui Walt Disney. Pentru două scurte săptămâni din 1961, legendarul regizor şi producător se va chinui s-o convingă pe autoare că viziunea sa este cea mai bună pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.

Cumpără acum

pe blu-ray Bridges of Madison County (Podurile din Madison County)

madison

Solitarul fotograf de la National Geographic, Robert Kincaid şi casnica Francesca Johnson din Iowa nu caută să-şi dea viaţa peste cap. Fiecare dintre ei se află în acel punct din viaţă în care nu îndrăznesc să spere la mai mult. Cu toate astea, la 4 zile de la prima lor întâlnire, nu vor să piardă dragostea pe care tocmai au descoperit-o. Câştigătoarea premiului Oscar Meryl Streep şi Clint Eastwood (producător şi regizor) sunt starurile acestei poveşti pasionale inspirate din best-seller-ul lui Robert James Waller.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray The grudge match (Grudge match: Faceți pariurile)

grudge

În Grudge Match: Faceţi pariurile, Stallone şi De Niro sunt doi pugilişti veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţa sportului. În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reuşit să-şi dovedească supremaţia în faţa celuilalt. În anul 1983, chiar înainte de meciul decisiv, Sharp (Sylvester Stalone) şi-a anunţat retragerea fără a da o explicaţie. Acum, la 30 de ani de la nefericitul eveniment care le-a distrus cariera, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să ducă lupta la final odată pentru totdeauna. Însă lupta lor începe înainte de a intra în ring, chiar din prima clipă în care se reîntâlnesc. Situaţiile hilare şi replicile amuzante dintre cei doi transformă viitorul meci într-un eveniment extrem de mediatizat. Important rămâne totuşi ca ei să supravieţuiască antrenamentului dur şi să ajungă în ring.

Cumpără acum

             Pe data de 14 mai Odeon Film lansează următoarele filme:

pe dvd și blu-ray Anchorman 2: The legend continues (Anchorman 2: Legenda continuă)

anchorman 2

După ce a lăsat San Diego, pentru New York, Ron Burgundy își trăiește viața la maxim împreună cu soția sa Veronica Corningstone și fiul lor Walter Burgundy. Cu toate acestea, când șeful decide să o promoveze pe Veronica cu normă întreagă ca prezentatoare de știri și decide să-l concedieze pe Ron, totul se schimbă. Acum întorcându-se în San Diego, Ron se angajează cu jumătate de normă la Sea World. Șansa se ivește când îl cunoaște pe Freddie Schapp, care e producător executiv la Global News Network, primul canal de știri care emite 24 din 24 de ore. El îl angajează pe Ron, care vrea să refacă vechea echipă și se îndreaptă spre New York pentru a-i coopta pe Brick și Brian. Ron vine cu o idee radicală pentru ca emisiunea să aibe succes și asta îl face să intre din nou în joc. Dar cât va dura faima lui Ron? Își va găsi oare Brick adevărata dragoste?

Cumpără acum

pe blu-ray 4k The good, the bad and the ugly (Cel bun, cel rău, cel urât)

good

Cel bun este Blondie, un pistolar rătăcitor care îl predă pe Tuco (urâtul, un bandit mexican căruia nu-i pasă decât de propria persoană) șerifilor, primind răscumpărarea și apoi salvându-l; cel rău este Angel Eyes, un tip sadic care nu ratează niciodată. Plasat în timpul Războiului Civil, filmul îl prezintă pe Angel Eyes, vânător de recompense, în cautarea unui anume Bill Carson. Tuco și Blondie îl găsesc din întâmplare și află de la acesta, locul în care se găsește comoara însă informația este fragmentată, Tuco aflând numele cimitirului iar Blondie aflând numele scris pe mormânt. Luați prizonieri, sunt descoperiți de Angel Eyes, care afăa de la Tuco, numele cimitirului însă nu și numele de pe mormânt. Acum, puși în situația de a colabora, și neavând de gând să împartă premiul, sunt nevoiți să facă jocul lui Blondie, el fiind acum cel care știa poziția exactă a comorii…

Cumpără acum

            Pe data de 20 mai Pro Video

i) lansează filmul:

pe DVD The nut job (The nut job: Goana după alune)

nut

Cu gândul la lunga iarnă care îi aşteaptă, consiliul animalelor care trăiesc în Liberty Park din Oakton City hotărăşte să îi trimită în misiune pe veveriţoiul Surly şi pe amicul său, şoricelul Buddy. Ei trebuie să jefuiască cel mai mare magazin de alune din oraş. Ce poate fi mai frumos decât un festin cu nuci, arahide, fistic şi multe alte trufandale? Ca întotdeauna, socoteala de-acasă nu se va potrivi nicidecum cu cea din… magazinul de alune. Drept urmare, cei doi vor aduna întreaga gaşcă de animăluţe care mai curajoase,care mai fricoase şi… vor trece la atac!

Cumpără acum

            ii) relansează următoarele filme:

pe DVD Iron man (Iron man – Omul de oțel)

iron

Bazat pe longeviva serie de benzi desenate realizată de Marvel, „Iron Man” spune povestea lui Tony Stark, enigmaticul moştenitor al Stark Enterprises. Tony este un industriaş miliardar, un inventator strălucit, care este răpit şi forţat să construiască o armă devastatoare. Folosindu-şi inteligenţa şi ingeniozitatea, cercetătorul construieşte o armură superperformantă şi evadează din captivitate. După ce descoperă un complot care are implicaţii la scară mondială, eroul intră în pielea „Omului de Fier” şi jură să apere planeta.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Iron man 2 (Iron man 2 – Omul de oţel 2)

iron 2

Este un fapt binecunoscut de toată lumea acum că industriaşul miliardar Tony Stark (Robert Downey Jr.) este Iron Man/Omul de fier, iar Tony încearcă să minimalizeze beneficiile celebrului costum relansând extravagantul Stark Expo, o expoziţie a inovaţiilor inspirate de tehnologia sa, în scop umanitar. Dar guvernul Statelor Unite insistă să fie predat armatei costumul – arma revoluţionară – şi, în plus, apare un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko (Mickey Rourke), care vrea să-l distrugă pe Tony dezvăluind propria armă devastatoare construită cu tehnologia Stark. Copleşit din toate părţile, în timp ce se confruntă şi cu demonii proprii, Tony trebuie să-şi cheme aliaţii – cei vechi şi cei noi – pentru a se lupta cu duşmanii ce vor să-l distrugă pe el, dar şi întreaga omenire.

https://www.youtube.com/watch?v=FNQowwwwYa0

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Thor

thor

Aventura epopeică a lui Thor ne poartă prin Universul Marvel de pe Pământul zilelor noastre, pe tărîmul mistic din Asgard. În centrul poveştii stă Atotputernicul Thor, un războinic puternic, dar arogant, ale cărui fapte nesăbuite reaprind un vechi război. Thor e surghiunit de tatăl său pe Pământ, fiind forţat să trăiască printre oameni. Când cel mai primejdios duşman din lumea lui Thor îşi trimite pe Pămînt forţele întunecate pentru a-l invada, Thor învaţă ce înseamnă să fii un erou adevărat. Thor este povestea călătoriei mitice a unui erou: din prinţul rebel care consideră că s-a născut pentru a moşteni tronul tatălui său, la un supererou care învaţă că trebuie să-şi cîştige dreptul de a conduce.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Captain America: First Avenger (Captain America: Primul Avenger)

captain

Un ser experimental pentru armata Statelor Unite l-a transformat pe Steve Rogers dintr-un papă-lapte slăbănog într-un titan plin de muşchi. El a fost cel mai mare erou al Americii în timpul celui de-al doilea război mondial, drept urmare şi-a luat numele de Capitanul America. Acesta şi-a petrecut cea mai mare parte din război, luptându-se cu naziştii şi apărându-şi propria ţară. Punctele forte ale Căpitanului America sunt: costumul său antiglonţ, scutul său făcut din aliaj de smalţ şi titaniu, care îl face indestructibil, şi o agilitate supraomenească: poate alerga o milă în mai puţin de un minut. Acesta a jurat că dacă America are nevoie de un erou care să lupte cu forţele răului, el va fi acela.

Cumpără acum

            Pe data de 21 mai Odeon Film lansează următoarele filme:

Pe dvd și blu-ray Jack Ryan: Shadow recruit (Jack Ryan: Agentul din umbră)

jack

Povestea are în centru un fost puşcaş marin, detaşat la Moscova ca analist financiar. Jack Ryan, dă peste un complot al angajatorului său menit să finanţeze un atac terorist ce ar urma să distrugă economia Statelor Unite. Eroul se angajează astfel într-o cursă contracronometru pentru salvarea Americii, dar şi a soţiei sale. Acţiunea e un reboot al filmelor care i-a avut în rol central pe Alec Baldwin (The hunt for Red October), Harisson Ford (Clear and present danger, Patriot games) şi Ben Affleck (The sum of all fears).

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Devil’s due (Partea diavolului)

devil

Cel mai fericit eveniment al unui cuplu tânăr devine cel mai negru coşmar al lor, într-unul dintre cele mai terifiante filme de groază! După o noapte misterioasă în luna lor de miere, Zach şi Samantha McCall se confruntă cu o sarcină apărută mai devreme decât se aşteptau. În timp ce filmează totul pentru urmașii lor, Zach observă comportamentul ciudat al soţiei sale, pe care iniţial îl pune pe seama emoţiilor, deşi devine evident că modificările din corpul şi mintea Samanthei sunt de origine mult mai sinistră.

Cumpără acum

Pe data de 28 mai Odeon Film lansează:

pe DVD Cowgirls ’n angels: Dakota’s summer (Aventuri la rodeo 2)

cowgirls 2

Câştigatorul premiului Oscar Keith Carradine (Cowboys & Extratereştrii) străluceşte alături de distribuţia tânără care îi include pe Harley Ramm (X-MEN: Ultima înfruntare), Jade Pettyjohn (American Girl: Mckenna Shoots for the stars) şi Emily Bett Rickards (Arcaşul) în continuarea poveştii Cowgirls’n Angels! După ce primeşte o veste neaşteptată despre ea, tânăra de 17 ani (Ramm) experimentează o viaţă interesantă, plină de provocări în interiorul circuitului de rodeo cât şi în afara lui, în această poveste minunată de maturizare. Plină de emoţii, cai şi aventură, Cowgirlsn Angels 2: Dakota’s Summer este o lecţie de viaţă care ne arată că orice este posibil cu ajutorul curajului, prieteniei şi pasiunii.

Cumpără acum

Pe data de 29 mai Empire Film lansează următoarele filme:

pe DVD Lego: The adventures of Clutch Powers (Lego: Aventurile lui Clutch Powers)

lego

Faceţi cunoştinţă cu Clutch Powers, cel mai bun constructor şi explorator din universul LEGO, care porneşte în cea mai periculoasă misiune a lui de până acum. Urmăriţi-i pe Clutch şi echipa lui de experţi LEGO, purtaţi de aventură din Oraşul LEGO până pe planeta-închisoare a Poliţiei Spaţiale şi lumea medievală Ashlar, unde trebuie să îl ajute pe moştenitorul de drept al tronului regal să prindă curajul de a recuceri regatul din ghearele maleficului vrăjitor Mallock cel Rău. Abilităţile lor de constructori din piese vor fi puse la grea încercare, căci ei trebuie să înfrunte armata de schelete a lui Mallock.

Cumpără acum

pe DVD Monster High: Why do ghouls fall in love? & Friday night frights (De ce se îndrăgostesc vampirii? & Monster High: Spaimele de vineri seara)

monster

Acum puteţi urmări 2 filme noi Monster High. În filmul Monster High: De se îndrăgostesc vampirii? veţi afla cum este o dragoste adevarată printre monştri, deoarece doi admiratori încearcă să fure literalmente inima lui Draculaura înainte de ziua ei de naştere. Povestea continuă în cel de-al doilea film Monster High: Spaimele de vineri seara unde veţi face cunoştinţă cu latura sportivă a monştrilor, deoarece Frankie Stein şi prietenii ei încearcă să recupereze numele şi stema şcolii la un concurs cu role. Faceţi cunoştinţă cu elevii liceului Monster High prin aceste două filme distractive!

Cumpără acum

pe DVD Monster High: Ghouls rule (Monster High: Dominaţia vampirilor)

high

Monster High: Dominaţia vampirilor! dezgoapă securea între Normik şi monştri, lucrurile devenind din ce în ce mai complicate! Pentru a evita conflictele, studenţilor Monster High le-a fost interzis să iasă din camerele lor în noaptea de Halloween. Frankie şi prietenii săi îşi dau seama totuşi, că monştri şi Normik au fost cândva prieteni adevăraţi.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray Angry birds sezonul 1 volumul 2

angry

Bine aţi revenit pe Insula Purceluşilor, unde supravieţuirea păsărilor Angry Birds este în joc! Alătură-te lui Red, Chuck, Matilda, Bomb, Blues şi Terence şi urmăreşte cum aceştia încearcă să răstoarne planurile Purceluşilor Cei Răi de a fura ouăle lor. Bazat pe unul dintre cele mai populare jocuri din istorie, animaţia ANGRY BIRDS Sezonul 1 – Volumul 2 îţi readuce personajele tale preferate în alte 26 de aventuri distractive. Eroii noştri vor învinge oare Purceluşii Cei Răi o dată pentru totdeauna? Urmăreşte-i şi vei afla!

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray 3D Paranorman

paranorman

În ParaNorman, un orăşel este asediat de zombie. Cine poate fi chemat în ajutor, decât Norman, un băieţel considerat de toată lumea un ciudat, care poate să vorbească cu cei morţi? Dar, pentru a salva oraşul de acel blestem vechi de sute de ani, Norman trebuie să înfrunte fantome, vrăjitoare şi, cei mai răi dintre toţi, adulţii locului. Dar acest tânăr îmblănzitor de spirite rele se va vedea nevoit să-şi desfăşoare activităţile paranormale până dincolo de limitele lumeşti.

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray 3D Gladiators of Rome (Gladiatorii Romei)

gladiators

Timo, un tânăr ajuns orfan în urma erupţiei vulcanului Vezuviu în anul 79, distrugând din temelii oraşul Pompei, Timo ajunge să fie crescut de generalul Kiron, care îl creşte ca pe fiul său, alături de frumoasa Lucilla, de care acesta se îndrăgosteşte. Anii au trecut, iar Kiron îl antrenează pe Timo pentru a deveni gladiator, chiar dacă acesta nu are capacităţile necesare de a deprinde această artă. Singurul lucru care îl ambiţionează pe Timo de a ajunge gladiator este faptul că cel care câştigă turneul s-ar bucura de o atenţie mare, chiar şi din partea Lucillei. Problema este că principalul lui contracandidat este Cassius, fiul împăratului Diocleţian, un luptător înnăscut care doreşte şi el mâna Lucillei. Oare are vreo şansă Timo de a rămâne cu Lucilla?

Cumpără acum

            Pentru lansările din luna aprilie click aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors