“Finding Dory” are un nou trailer subtitrat

0

Înainte să aprobe un sequel pentru animația de succes Finding Nemo, producătorii au avut dubii dacă să înceapă să lucreze sau nu la o continuare. De ce? Pentru că nu știau ce să ofere publicului. În ce direcţie s-ar fi îndreptat continuarea? De câte ori se poate rătăci un pește? În cele din urmă, “Finding Nemo” a primit un sequel – “Finding Dory” – și suntem curioși să vedem rezultatul. Dar până atunci, vă invit să vizionați cel mai nou trailer pentru “Finding Dory”.

Ce știm despre “Finding Dory” (“În căutarea lui Dory”)

În 2015, Pixar a lansat două animații care s-au bucurat de succes – “Inside Out” și “The Good Dinosaur” – iar, în 2016, va aduce pe marile ecrane unul din cele mai așteptate sequel-uri – “Finding Dory”.

“Finding Dory” reprezintă continuarea animației de succes “Finding Nemo” (2003), ambele fiind regizate de Andrew Stanton.

Acțiunea are loc la aproximativ șase luni de la întâmplările din filmul original. Dory, așa cum știm, suferă de amnezie și dorește să afle răspunsuri despre trecutul ei, mai exact despre familia sa. Nemo și Marlin o vor ajuta să găsească răspunsurile pe care le caută. Ce poate să își amintească Dory? Și cine sunt părinții ei?

Din distribuție fac parte – Ellen DeGeneres (Dory), Albert Brooks (Marlin), Hayden Rolence (Nemo), Diane Keaton (Jenny), Eugene Levy (Charlie), Ty Burrell (Bailey), Kaitlin Olson (Destiny) și Ed O’Neill (Hank).

“Finding Dory” va avea premiera în cinematografe la data de 17 iunie 2016, în 3D. În România, filmul este distribuit de Forum Film.

poster

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata