Ziua independenţei: Renaşterea are trailer extins subtitrat

0

Evenimentele din acest film vor avea loc la 20 de ani de la evenimentele din filmul original, când forţele extraterestre de întărire ajung pe Terra – să păstreze şi să consolideze dominaţia predecesorilor lor – asta după ce primesc un semnal S.O.S. de la preşedintele Statelor Unite. Folosind tehnica extraterestră recuperată, toate națiunile Pământului se unesc pentru a găsi un program de apărare care să protejeze planeta. Dar nimic nu este suficient atunci când vine vorba despre a te apăra în fața unei forțe atât de puternice, fără precedent. Doar inteligența unei echipe curajoase poate salva lumea noastră de la dispariție.

„Întotdeauna am ştiut că se vor întoarce. După ce Ziua Independenței a redefinit genul de distrugeri în masă, următorul capitol e un spectacol inimaginabil la o scară și mai mare. Folosind tehnologia extraterestră recuperată de la invadatori, națiunile de pe Pământ au colaborat pentru a crea un program care să protejeze Planeta, în cazul unui alt atac. Dar nimic nu ne poate pregăti de forța avansată și fără precedent a extratereștrilor. Doar ingeniozitatea unor oameni curajoși poate salva lumea de la extincție.”

Din distribuție fac parte: Jeff Goldblum, Bill Pullman, Liam Hemsworth, Jessie Usher, Maika Monroe, Charlotte Gainsbourg, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, William Fichtner.

Ziua Independenţei 2: Renaşterea se va lansa pe 24 iunie 2016 în 3D. Filmul va fi distribuit în România de Odeon Cineplex.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar